![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Back again,pentru scurt timp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mps,nu am ajuns in Franta.Am mai fost in Ungaria,unde al fel mi-a placut si in Italia,unde ma simteam exact ca in Romania.Si nu ma refer la partile bune (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
fusei si eu in italy...intr-adevar...e f imputita...in schimb au niste autostrazi de n-ai sa vezi la noi intr-o mie de ani...asaaa..de pe un varf de munte pe altu...si la noi se chinuie sa faca una in campie! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si asaaa..in trecere...ce-am vazut eu...din austria--super misto! curat luna!crek au dat si cu mopu' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) plus ca nu era nici un camp ars,ca la noi sau in italia
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Rozy perfect de acord cu tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Mps, din dreapta spre stanga: prima e banda de urgenta, a doua banda pentru depasiri, a treia se merge si a patra (parca era si aia) e pentru cei care merg mai lent. deci, teoretic, pe a3a ar trebui sa mergi. pe a 2a depasesti si treci frumusel inapoi. noi nu am avut probleme.
de curiozitate: cat v-a costat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 ![]() |
Meg, ne-au luat 20 euro. Si au venit la masina ca-n filme, cu legitimatia in mana...Ne-au taiat chitanta, totul legal, sant f duri , asa mi s-a parut!
Eu tara mai frumoasa ca Franta n-am vazut(Nu ca as fi vazut prea multe), dar e la fel de curata ca Austria, dar mai putin austera, e plina de flori, mai vesela, mai senina si in acelasi timp mai sofisticata...Am fost deja de 2 ori si m-as mai duce oricand... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
eh, noi n-am avut ocazia sa ii vedem pana acum. ma bucur sa aflu cum se comporta doar din "auzite"! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 ![]() |
Sunt exagerat de ordonati si disciplinati! Da` e frumoasa toata Austria! E foarte verde...Si un aer tare si curat...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru fanii Seinfeld, daca vreti sa va amuzati putin, ca nu stiam unde altundeva sa pun linkurile si nu vroiam sa mor de ras de una singura
Difference between sexes Supermarket Halloween |
|
|
![]()
|
|
Oricum, e al 4-lea an cand facem concediul afara si am trecut in fiecare an prin Austria, da` numai anul asta am patit asa ceva!
|
|
|
![]()
|
|
Azi cine se culca odata cu gainile???
Atunci, noapte buna, pe maine! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 12:28 AM |
|