![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
gata....io fug la nani....sunt f obosita...cu toate k am dormit si la pranz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) noapte bunaa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Angel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Hai sa pun si eu ceva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miss Teen South Carolina Calls 911 A mai pus si Szi ceva cu tipa asta. I.. personally believe..that.. such as intelligence is such as..very very rare..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Noapte buna, girlies.. lasati miss-a in pace :>
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Noape buna, Meg!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
'sal'tare!!! Io sunt rupta ... merg pe patru carari ca betivanii dar sunt fericita rau! Azi mi-am vazut copilul pregatit de inaugurare (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am si eu o intrebare ..... intru la puscarie daca ma dau in mintea unui pusti de 18 ani?!?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ce pusti? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
e un pusti care se tot tine de mine de vre-o luna! L-am tot ignorat eu cat am putut dar azi ... a fost chiar tupeist si mi-a intrat in magazin cand trebaluiam pe acolo!!! Am intrat in vorba cu el si .... ce sa zic .... il duce bibilica .... chiar tare .... dar are 18 ani (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) !! Ce sa fac io cu el??? Sa-l iau de crescut?!
|
|
|
![]()
|
|
Tot spuneai tu ca ai lipici la pustani de-astia!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce sa zic, in ziua de astazi, sunt emancipati rau de tot! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Te mai energizezi si tu putin, retraiesti clipele majoratului! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, iar n-ai somn? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Da..eu sunt pasare de noapte sau vampir sau ce mai vrei tu, noaptea ma simt cel mai bine. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Dar tu de ce nu dormi? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 02:29 AM |
|