![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 ![]() |
Hello again! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Geo, puoi daca esti asa obosita, mai ai nevoie de somnifere? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) da, (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mai am nevoie de somnifere pt ca dupa 4 ore ma trezesc! NU CONTEAZA cat sunt de obosita ... nu stiu ce naiba am! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu mai pot! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 ![]() |
O fi "astenie de toamna", Geoo...
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gasit directiune, mai putin directoare, nici una din cele 3. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Par consequence, n-am rezolvat nimic, numai m-am enervat ca n-au reusit nici anul asta sa faca rost de manuale noi si cum trebuie; is niste imputiciuni depasite, rapciugoase si decrepite ca as sta 1 saptamana sa le pocesc si tot as mai avea ce zice. Lost cause. Intre timp la scoala mica 2 clase cu parchetul umflat pana in tavan, mochetele mucegaite, ce mai, nema conditii. Et vous? Ça va? |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
trec si eu in viteza sa beau o bere cu voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Valeu, eu, nesimtita, am uitat s-o laud pe Szi pentru cum a aratat la nunta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Respect, cucoana! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
De-abia astept sa vad si pozele adevarate. walpu, pai mai ales daca ai si semne de-astea psihosomatice, ia vezi tu cum faci sa-mpingi fuga in alta parte. geoo, ti s-or fi adunat si tie prea multe pe cap. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Multumesc Kalua! Venind de la tine, chiar ca rosesc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna seara!asa ce sictir ma apuca cand iau cursurile astea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) dati-mi niste idei....cu ce as putea sa-mi ocup timpul k sa nu-i simt lipsa lu' iubu meu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ceva sa nu implice prea multi bani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
que pasa, mps?
geoo.. felicitari ca ai scapat din trafic! noi ne-am intors de la sfertul drumului, deja imi aparuse un rid si nu voiam sa ma risc mai mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ..asa aglomeratie de mult n-am mai prins.. rozy, alt iubit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
ntz..altceva..sunt un (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 05:44 PM |
|