![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Neata gagici !
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
gut morning! trezit..baut cafeaua..papacit....repede un pic pe net,ca pe urma ma alunga mama (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
sweet...la chimie fu bine,ca stiam exact ce tre sa invat,profu e suuuuper de treaba;algebra o am pe 7;sunt la facultatea de nave-anul 2 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) care mai e la facultate pe aici...si la ce anume? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
neaaatza (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Bafta rozy la examen. Hai ca nu-i asa grea algebra, spoooor la invatat.
Sweet ce faci? Mai ai mult de invatat? Multa bafta si tie la examen, se cam apropie. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eehh....nu e ea algebra grea....e greu sa invat,cand mie imi zboara gandul la orice numai la examen nu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Neatsa!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Neata!!!!
Bafta rozy, sa iei nota mareee!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Acuma vrei nu vrei trebuie si e si timpul scurt.
Si eu zic ca ma apuc de invatat de Linux mai adanc si uite ca inca n-am aprofundat problema da in viitorul apropiat sper sa incep. Incepe fetita mea gradinita si o sa am 3-4 ore libere dimineata. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Bafta fetelor cu examene ... vor trece (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Azi e un fel de "festina lente" la mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !!! Ma duc sa pap! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 10:37 AM |
|