![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce fac fetele?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Io ma plictisesc, daca iti poti imagina (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Da tu Maat ce faci ? Sper ca ti-e mai lejer programul, nu lasa stresul sa te copleseasca.
Gaseste ceva de facut Szi, sa vezi cum nu te mai plictisesti. Ma duc sa fac mancare I hate this. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
uoooi mama lui de net.....merge ca un melc...batran! io fac ce fac...mai stau o leaca...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mai lecturez un pic din cursuri...astep sa vina seara...ca vrea un amic sa il plimb cu masina ...de parca l-as plimba cu vreun bmw (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Sunt happy!
Am fost sa ii cumpar lu maica-mea cadou de 20 de ani de casatorie(din partea lu taica-meu va fi cadoul) si i-am gasit o bratara de aur (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Si am vazul si lantisor la fel ca bratara mea!Tare mi-a facut cu ochiul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu asist la colapsul psihic al mamei mele...nu o mai suporta pe ma-sa...si nici pe mine si pe sor-mea....e o lamaie!!!
in alta ordine de idei...am descoperit ca in anul 2 o sa am 8 examene pe sem....nu 9 (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Rozy, puoi poate el e interesat mai mult de companie decat de masina! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Companie al carui prieten is far away..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Poke, inca cel putin 20 de ani fericiti adaugati la astia!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Miss thanks! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Asa sa fie..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Sweet multumesc! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eeh....da..ne intelegem super bine...consider ca imi este cel mai bun prieten(fetele sunt rele si invidioase (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) )
ma rog..noi cand eram mici am fost impreuna..el ma iubea..am devenit best friends....eu singura mult timp...el la fel...a inceput sa ma iubeasca iar...si a hotarat sa-mi faca declaratia(prin telefon) la revelionul in care eu m-am cunoscut cu actualul prieten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ....si cu mult chin...pt el...am devenit iar best friends (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
La naiba!
Ma suna al meu,e la un incendiu.Filmeaza (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Nu pot sa il trimita si pe el prin locuri mai pasnice? (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th August 2025 - 11:09 AM |
|