![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
la mine la geam(stau la parter) se joaca 2 fete cu papusile...una din papusi ii zice celeilalte.."soro!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "
-"eu nu sunt sora ta!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) " -"ai devenit cam rea soro (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) " (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu-s tari copiii? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) mi se face dor de jucat cu papusile...elasticul..oina..i'm getting ooolddd (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Lasa Rozy, ca nu vrei sa stii ce am auzit eu niste fetite vorbind.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) De 8-9 ani.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
La naiba! Ma suna al meu,e la un incendiu.Filmeaza (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Nu pot sa il trimita si pe el prin locuri mai pasnice? (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) pai poke, nu era informatician? parol, noi nu dam foc la nimic! |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ha. ha! Sa vezi una in timpul orei, hai teacher sa te intreb ceva, dar la ureche: Cum se spune la pasarica pe engleza? I-am spus ca o sa afle candva mai incolo, fara sa mai intreb la care oratanie se referea, stiam eu bine. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Īn rest, şiiiiii faaaaaaaaşiţ? Maine sunt in teste pisicologice, here's my chance, daca vreau sa ies din invatamant, it's the right time sa-i conving de ce pot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 ![]() |
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
hello there mps!
fetili...ce parere aveti despre aparatele alea cu diverse benzi...dardaitoare?sunt bune de ceva? ca eu si sorela mea ne gandeam sa luam unul.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare fetelor!
Rozy, am eu din ala si-l tin pe post de cuier. Am dat 600 lei pe el acum 2 ani si nu cred ca l-am folosit de max 10 ori. As vrea sa-l vand, dar n-am cui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . In rest, va salut de pe baricade. Zi grea azi la serviciu... |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
sal girls (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
azi m am trezit bine dispusa cam rar la mine asemenea stari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Back!
Forte e si informatician si mai are inca 2 locuri de munca,unul in radio si celalalt la televiziune. Asta face ca unele din plecarile noastre sa aiba de suferit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Wow! Si cand are timp sa le faca pe toate?!?! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Walpu, ce teste pisicologice? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th August 2025 - 11:51 AM |
|