![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
O sa incerc sa fac poze la poze, sa vad cum ies (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sunt suparata, ca saptamana viitoare e ultimul episod din Grey's Anatomy. Cine stie cand vor baga seria 3... |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 ![]() |
Noapte buna! Ce mult am vorbit cu voi azi... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Niste carnaciori proaspeti am facut, ardei copti mai aveam de aseara.
Lasa, szi, tie ti se termina serialele, mie imi incep iar, poate gasesti si tu unul nou care sa te unga la inima. Ma duc sa fumez vreo jumatate de tigara. V-am zis c-am redus binisor tigarile? Asa, pur si simplu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Noapte buna!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noapte buna!
Nu stiu la cate am redus ca nu le numar. Si cum fumez si din mai multe pachete de tigari, nici dupa asta nu ma pot lua - cat ma tine un pachet. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, sefa, tu iarasi bantui singura prin bar la ora asta? (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
si eu.. numai ca ma prega sa plec la nani.
deci, noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noapte buna, Megutule! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si eu mai bantui pe aici..cred ca ma duc sa fac o baie spumoasa de 5 ani..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th August 2025 - 08:45 PM |
|