IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 638 639 640 641 642 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cindy
post Sep 5 2007, 04:30 PM
Post #6391

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Nu ai o ora fixa la serviciu?
Te inteleg cu aglomeratia, ce e la Universitate cel putin, ti se face rau..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si ce se imping studentii in intarziere si nu numai, te-ar calca in picioare doar sa iasa ei primii din metrou si sa ajunga la scara evident tot primii!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Sep 5 2007, 04:34 PM
Post #6392

Musafir

Ba da, teoretic incep la 9 si termin la 5, dar ajung intre 9-10 de regula si plec la minim 7 si mai am si pile la sefa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Oricum mie nu mi se pare chestia asta cu punctualitatea un mare atu; important e sa-ti faci treaba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 5 2007, 04:37 PM
Post #6393

V.I.P.

Da, asa cred si eu, dar unii oameni au fixurile lor. Desi mie mi-ar face placere sa termin mai repede. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Sep 5 2007, 04:40 PM
Post #6394

Musafir

Pai si mie, dar m-am obisnuit asa. Prefer sa mai iau din cand in cand o pauza (spre ex, mai dau o raita pe elady) si sa revin la treaba, decat sa muncesc sustinut toata ziua.
Si la noi, restul firme vine, de regula, la program, numai ca sefa noastra e mai ok si nu are fixuri d-astea; dar n-am nimic cu cei care sunt punctuali la munca.

+Quote Post
Cindy
post Sep 5 2007, 04:44 PM
Post #6395

V.I.P.

QUOTE(roxanica10 @ Sep 5 2007, 05:40 PM) *
dar n-am nimic cu cei care sunt punctuali la munca.

Nici eu, eu personal sunt o mica intarziata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Sep 5 2007, 04:46 PM
Post #6396

Musafir

Ia zi tu la baba, cum stai cu invatatul? Ca mai e putin pana pe 10. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Meg
post Sep 5 2007, 04:48 PM
Post #6397

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

mei Roxi nu mai stresa fata. eu am examen maine si nu am invatat nik. asa si? se mai da.. oricum chimia e pentru mine limba foarte foarte straina :(IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Sep 5 2007, 04:52 PM
Post #6398

Musafir

Bafta Meg! Vezi, poate te inspiri si tu din vecini.
Ehe...lasa ca n-o stresez, stie ea mai bine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (astept sa se faca un export al bazei de date si trebuia sa ma iau si eu de cineva, nu?!)
Chiar ma gandeam ca de cand si-a dat al meu licenta, n-am mai avut pe cine sa bat la cap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
Cindy
post Sep 5 2007, 04:52 PM
Post #6399

V.I.P.

Se apropie ziua de 10 cu pasi repezi iar eu evoluez cu pasi inceti. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Meg, multa bafta maine!! Lasa ca te descurci tu, avem incredere in tine! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Meg
post Sep 5 2007, 05:26 PM
Post #6400

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Multumesc, fetele, dar eu n-am incredere in nimeni! o sa dam in laborator.. mese de alea lungi, unul la masa si proful in fatza. lateral o maimtza laboranta si in partea cealalta laborantul. mai inspira-te, daca poti si daca ai de la cine!
astept luminarea de sus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .. macar o parte sa o iau.. ce a fost mai usor am retinut, ce-i drept (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 638 639 640 641 642 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st August 2025 - 04:46 AM