![]() ![]() |
Jan 15 2007, 08:15 PM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Eu visez la ziua in care respectul si buna cuviinta vor domina spatiul virtual. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
|
Jan 15 2007, 08:18 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Fantezia mea absoluta este sa nu mai vad prescurtari tip chat, de stau cateodata si neam nu pot sa pricep ce a vrut sa spuna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Ala, ai vise utopice. Utopia e o dereglare cronica a unui visator incurabil, persoana cu prea multa buna-crestere.
Ala, te rog, alege-ti alta fantezie, te imploram, prezentei nu putem sa ii punem patratica rosie si nu mai sintem on-topic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Si mai vreau sa nu mai vad troli, roboti si spioni (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
Jan 15 2007, 08:24 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Zimtato, si tu ai fantezii de nepus in practica, impiedici orgasmul intelectual obtinut dupa ce iti storci creierii sa dezlegi anagrame (sau agramatisme, dupa caz). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Trolii, robotii si spionii sunt varianta online a riiei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Exista leac. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jan 15 2007, 08:27 PM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Eu propun sa mutam fanteziile noastre la paranormal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Jan 15 2007, 08:30 PM
|
|
|
Da, ar fi o chestie. Deja intram in zona crepusculara si se schimba patratica. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
off topic: am de munca si in loc sa fac munci la greu, am fantezii ortografice, ortoepice, de punctuatie si lingvistice. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jan 15 2007, 08:56 PM
|
|
Musafir |
Doamne si domnite, taff n-o fi inceput degeaba topicul asta la Dragoste, asa ca va rog frumos! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Fanteziile mele se leaga de dragostea de frumos, sa vad cum simturile sunt incitate de-o cladire, de-un tablou, de-o statuie, brrr, ma ia deja cu fiori pe sira spinarii. Sau citesti ceva si-ti place atat de mult, recitesti pasajul si simti cum te ia cand cu cald cand cu rece in timp ce serotonina iti ataca creierasul. Gata, ma duc sa fac un dus rece. |
|
|
|
Jan 15 2007, 09:49 PM
|
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 |
M-ai prins, Diana (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) īnsă, ca să spun tooot adevărul, dacă virgula nu seamănă cu semnul exclamării nu mă mai joc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Şi să fie aşa, hotărātă (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , ştii ... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ca să fiu īn ton cu cererea dragei de kalua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Jan 15 2007, 10:45 PM
|
|
Musafir |
Eu cred ca noi suntem moartea pasiunii ... erotice cel putin (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 15th November 2025 - 02:52 AM |
|
|