![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
sarumanaaaa. iaca a venit si domnul meu de la piata.
v-am pupat! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pofta buna Meg!
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
tea time now...cred ca ma las de coffee (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) woyy...ma apuca o depresie....i need moneeeyyy (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Multumesc, Roxi! chiar ca a fost, dupa atata treaba! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
va las.. ma duc sa citesc una-alta si apoi film si apoi nani. ne vedem maine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
La ce film te uiti Meg?
Eu sunt franta. Beau suc de portocale rosii..cam acru! |
|
|
![]()
|
|
la Clona! telenoveloasa, i know, dar imi place la nebunie. cred ca il (re)vad cu placere a3a oara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
..am revenit.. mai am ceva de facut (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Mai arunc si eu cate un ochi la clona.....dar nu am rabdare sa urmaresc tot..e preeea lung, primele episoade le urmaream..acum nu mai pot!
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu sunt inca la munca (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ma duc sa imi fac un ceai..e frig..e vreme de ceai!
eu sunt inca la munca (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Off...imi pare rau..stiu cum este. Nu poti lasa pe maine? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Imi pare rau, Forte (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Offf, mai las-o ca te va baga in spital atata munca.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 08:12 AM |
|