![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nope (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Meg, te invidiez, ce relaxata esti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iti tinem pumnii cu toatele maine...adica azi..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ma dor mainile... am scris azi si ieri de abia mai pot strange pumnul. si ma doare mana dreapta de la cot la umar....
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Forte, bafta, hai ca nu mai e mult si scapi! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Mai, io nu poci pentru ca sa ma holbez la telenovici, ma buseste risu`... nu stiu de ce, parca prea le iau pe toate in tragic si jocul actorilor e tras de par (na, asta e punctul meu de vedere, gusturile nu se discuta! ) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Sweet, asa am fost o viata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Daca ma agit nu reusesc nimic.. desi in noaptea de dinaintea unui examen greu nu prea dorm si ma foiesc.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Foarte bine, Meg. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Eu inainte de examen nu dorm deloc, m-am obisnuit sa ingras porcul in ajun..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Obez nu prea se face el, dar macar nu ma mai simt eu asa vinovata, ci dimpotriva am impresia ca m-am strofocat si merit all za best! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hielau la ore tarzii, hop ca aparui si eu pe culoar. Ce mai miscati interesant p'aici?
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-am fost! Mi s-a lipit asa de tare ochiul drept, m-o fi tras curentul ca nu m-am riscat sa ma duc. Am fost direct la oftalmologie. Sa speram ca there's a second time. Tocmai am venit de la sala. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ce nasol cu ochiul! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu cand aveam probleme cu ochii, mi se inroseau, infectau, foloseam Nostamine, mie imi este foarte foarte bun, imediat mi se limpezeau ochii si nu ma mai dureau cand clipeam (chiar nici nu puteam sa dorm din cauza durerii). Si este si foarte ieftin. Cand am fost la oftalmolog, inainte sa descopar picaturile astea de ochi, mi-a dat nu stiu cate alte picaturi, cu reteta chestii, care m-au tinut cu problemele vreo 2 saptamani. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Te-ai apucat de sala? Bravo! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 08:23 AM |
|