![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am reapucat, ca am intrerupt numai pe perioada examenelor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sa am spor. Tu cum o duci cu materia nesuferita? Sau alte preocupari recently? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
M-am uitat la Preludiul cu Zavoranca, tocmai s-a terminat. A fost amuzant. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Apropo de sala, ce barbati lucrati acolo! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dupa examene imi reiau si eu preocuparile vechi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apropo de sala, ce barbati lucrati acolo! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Buni barbati, se ofera sa-mi debaraseze greutatile de pe bara de lucru. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu ma refeream la Zavoranca in emisiune. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cred ca e un criteriu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar uite ca servesc si la alte lucruri decat contemplare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
indeed so. Pai ce se uita la fundul meu lucrator pe gratis; revenind la meseria cu dansatul dupa paravan, (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) oare ar trebui sa-mi fac un recipient de strans fise? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Asa deci, Walpu, asa le platesti? Ii lasi sa se uite la fundul tau lucrator? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ce e cu recipientul cu fise? Se pare ca ma prind cam greu la ora asta.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sau o fi ceva general? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai, stii cum baga fisa si se ridica paravanul la window dancing, nu mai bagi bani pica paravanul si cucu tanti care danseaza. Eu dansez facand sport si ei sunt voyeuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Deci sa plateasca. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mai si m-am gandit la asta! Dar credeam ca e ceva in legatura cu emisiunea lu` Zavoranca, ca si acolo danseaza dupa paravan! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Eu si conexiunile mele fantastice! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Da, este o idee.. Si inca una mai interesanta decat sa-i calci pe urmele lui tanti Carmen Serban. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ai putea sa deschizi o noua afacere pe piata din Romania! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, da. Problema e ca nu m-as apuca niciodata sa cant ceva ce nu ma reprezinta. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) banuiesc ca nu mi-ar iesi sau mai stii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Geoo, tu ce zabovesti p'aici in silentium pur? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
halooo fetele!!!!
Sweet pune mana si toceste! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Wal .... si eu vreau sala (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) da unde sa-mi bag lenea?! Edit: (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) m-ai prins Wal .... ma puneam la curent cu ce ati mai discutat voi prin bar! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 11:12 AM |
|