![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Mai, mai, ce nopti desantate, losing sleep, gaining time. Ce-o sa ma coste in curand programul asta de buha. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dap..... mi-e frica de momentul in care o sa-mi dau seama cat de greu imi va fi sa revin pe fagasul normal! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Neata!!!
Sunt franta de oboseala, eu de 2 noapti dorm cate 4 ore pe noapte, pur si simplu nu imi vine somnul! Nu stiu ce sa fac:( |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
gut morning! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) tea time ..ca doar am zis ca ma las de cafea
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Mi-e frig si mi-e rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
pff....eu slava domului am scapat de durerile de burta.....frig mi-e si mie..parca ar mai fi mers o leaca de caldura (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
neata! Sunt racita bocna, e frig si iar ploua. Nici n-a inceput toamna bine si m-am saturat de frig si ploaie! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata fetelor! Multa sanatate Kalua! Bea niste ceaiuri cu multa lamaie.
Eu am racit cred, la ovare si 3 zile m-am confruntat cu niste dureri, care nu prea mi-au permis sa stau in picioare. Daca se mai repeta si asta seara, o sa merg la medic. Si la noi e frig; azi mi-am luat geaca de piele pe mine. Inca n-a plouat. Dimineata am tras o spaima ca s-a oprit metroul intre statii si mirosea a fum; cred c-am stat vreo 10 min asa, fara sa ne spuna nimeni nimic, ca doar suntem in Romania, nu?! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Neatza, fetelor! Geo & Sweet, multumesc. am luat doar o parte, mai incercam data viitoare cu prima (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si nici nu am putut sa copiez, nu ca nu as fi vrut..
voi ce faceti? noi o sa avem musafiri mai acush.. asa ca.. ultimele retusuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Roxanica, nu ti-a fost frica in metrou?
Mi s-a intamplat si mie o data, sa se opreasca metroul intre statii si mai sa fac atac de panica. Ma gandeam numai la atentate cu bomba! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 01:36 PM |
|