IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 650 651 652 653 654 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Meg
post Sep 7 2007, 10:00 AM
Post #6511

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Neatza.. trista tare imaginea aia (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Sep 7 2007, 10:56 AM
Post #6512

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

'Neata!
Nici eu nu ma simt prea stralucit....trebuie sa treaca!

Poke inca o data ii urez iubitului tau "la multi ani" si sper ca v-ati distrat pe cinste.
Mie nici nu-mi mai vine sa ma uit la stiri de cate nenorociri vad, nu cred ca lumea asta se indreapta intr-o directie tocmai buna...

+Quote Post
Philia
post Sep 7 2007, 01:01 PM
Post #6513

V.I.P.

From: Craiova
Member No.: 924

Multumesc BG!
A fost super...Acus mai vreu (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif)
Inca ma aflu sub influenta zilei de ieri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
rozy
post Sep 7 2007, 02:08 PM
Post #6514

Musafir

gataa...m-am trezit...am pierdut ceva? (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Sep 7 2007, 05:32 PM
Post #6515

Musafir

Am dat azi testul psihologic, iara porcariile alea de Raven's Progressive Matrices, cica pentru masurarea relatiilor perceptuale si rationament prin analogie, o kila de pagini cu jdemii de chestii: par exemple, un listoi cu siruri de cuvinte la care ti se cere in vreo 5-10 min sa tai cu o linie litere C in cuvintele corecte, cu semnificatie si si cu o linie litera S in cuvintele care nu au nicio semnificatie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dupa 2 minute nu mai stii nici ce cuvinte exista in limba romana.
exemplu: sas compas ispas cen acatist stat croc bricheta nastor cecen basca etc. etc.
Ce brambureala secolului! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Apoi un caiet cu pagini multe de exercitii analogice, cu plusuri, stelute, patrate, cercuri in romburi de la un moment dat nu mai stii ce-i aia linie dreapta.
Cel mai fain e ultimul, vreo 130 de intrebari la care trebuia sa raspunzi DA sau NU, stupid pt ca nu exista aproximari. Chestia haioasa e ca poti deconstrui tot testul dupa o singura intrebare la care inevitabl raspunsul o sa fie DA si anume: Ai mintit vreodata? Ce mai conteaza restul, daca ai vrut vreodata sa te sinucizi sau daca ai parinti alcoolici sau daca Petre s-a nascut in acelasi an cu Ion, unul in decembrie, altul in februarie, care e mai mare? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Partea mai proasta la medical: cica sa fac o mamografie. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Explicatia acumularii chisturilor la san o stiti deja: la varsta mea trebuia sa am deja vreo 5 copii, caci dupa varsta de 12 ani trebuie sa ne exercitam dreptul biologic de mama, alaptare... better yet, I'm gonna milk the cows. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
divi2007
post Sep 7 2007, 05:41 PM
Post #6516

Musafir

QUOTE(Maàt @ Sep 7 2007, 02:00 AM) *
Liniste...
O imagine care m-a impresionat.
(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/catel_aa.jpg)

si pe mine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

cel mai trist e ca a trecut barca pe langa catel si nu l a salvat

dincolo nu ar fi procedat asa

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Sep 7 2007, 05:44 PM
Post #6517

Membru de Onoare

Walpu ce obositor trebuie sa fi fost la testul ala! In legatura cu mamografia nu te stresa. Doctorii astia de la noi nu stiu sa zica altceva decat sa pui mana sa torni copii indiferent de situatie ca deh...corpul o cere sau sa treci repede pe masa de operat sa-ti scoata chistul (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Eu cred ca se rezolva bine merci cu niste antiinflamatorii locale din cand in cand si in rest tinute sub observatie.

+Quote Post
kalua
post Sep 7 2007, 05:45 PM
Post #6518

Musafir

Eu nu stiu de ce aveti voi impresia ca "dincolo" merge totul struna, nu se-ntampla aia si cealalta, se-ntampla si acolo destule mizerii. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

walpu, toti profesorii, fara exceptie, trebuie sa treaca testul asta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si toti dau acelasi test? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Philia
post Sep 7 2007, 05:47 PM
Post #6519

V.I.P.

From: Craiova
Member No.: 924

Hmm...
Wal felicitari ca ai rezistat!
Teoretic,toti ar trebui sa il treaca!Practic,la noi cred ca se aranjeaza...
In partea calalta nu cred sa se intample asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Sep 7 2007, 05:54 PM
Post #6520

Membru de Onoare

Ba se intampla si acolo doar ca nu asa des ca aici. Sunt oameni si oameni. Ce au ei in plus e ceva mai multa degajare, mai multe posibilitati, mai mare dezvoltare.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 650 651 652 653 654 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th January 2026 - 01:32 PM