![]() ![]() |
Sep 7 2007, 10:35 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Pai la tine ma referea. Pi de la emPies. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Gata, ti-am gasit si un nume de alint! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Sep 7 2007, 10:37 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Imi place!!! Mersic! Love you! Somnic pufos! Pup!
|
|
|
|
| walpurgik |
Sep 7 2007, 10:53 PM
|
|
Musafir |
Venit de la sala, copil obosit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am agatat pe drum o gunoiera splatoreasa (masina de maturat gunoiul si splat pe strazi) (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) , cateodata cand vad ca se apropie din sens opus un tir sau un camion ceva ma apuca frigurile stiind ca-mi sare sufletul din mine cum claxoneaza ca-ntr-o urgie. Nesimporcii. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Eu tot n-am edit! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
| divi2007 |
Sep 7 2007, 10:54 PM
|
|
Musafir |
[quote name='kalua' date='Sep 7 2007, 06:45 PM' post='116647']
Eu nu stiu de ce aveti voi impresia ca "dincolo" merge totul struna, nu se-ntampla aia si cealalta, se-ntampla si acolo destule mizerii. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) nu ma certati fetele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pt ca eu am vazut la tv (era o emisiune pe national georgarfic parca )despre protectia animalelor si arat cum oameni primeau amenzi daca maltrateaza infometeaza sau lovesc animalele chiar arata cazuri afara din tara nu am fost sa stiu cum sta mai exact treaba cu animale |
|
|
|
| kalua |
Sep 7 2007, 10:55 PM
|
|
Musafir |
Un ceai pentru fete inainte de culcare
(IMG:http://www.kleiner-grafikkurs.de/img/tasse.jpg) |
|
|
|
| divi2007 |
Sep 7 2007, 10:57 PM
|
|
Musafir |
Eu nu stiu de ce aveti voi impresia ca "dincolo" merge totul struna, nu se-ntampla aia si cealalta, se-ntampla si acolo destule mizerii. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) nu ma certati fetele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pt ca eu am vazut la tv (era o emisiune pe national georgarfic parca )despre protectia animalelor si arat cum oameni primeau amenzi daca maltrateaza infometeaza sau lovesc animalele chiar arata cazuri afara din tara nu am fost sa stiu cum sta mai exact treaba cu animale walpurgic cati ani de a zis doctorul ca ar trebui sa ai copii nu stiu de ce apare scrisu asa |
|
|
|
Sep 7 2007, 11:04 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
HA? ai scris intre quote-uri, de aceea!
La multi ani, Mariiiilor! |
|
|
|
| divi2007 |
Sep 7 2007, 11:08 PM
|
|
Musafir |
la multi si din partea mea (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
eu am 2 marii in familie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) nu am edit (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
|
| walpurgik |
Sep 7 2007, 11:08 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) divi, te-ai incurcat mama-n citate si in scrisuri.
Pai, nu zicea ca asa trebuie facut numai ca organismul cere de la 12 ani cand e pregatit biologic pentru sarcina si alaptare sa o si faci. Eventual se dezvolta in timp si ceva chisturi. Acuma nu m-a alertat prea mult, ca, in fond, nici nu ma doare nimic acolo, dar o sa fac echo cum zice forte. Tre sa-mi iau trimitere de la medicul de familie, pe care l-am vizitat de vreo 3 ori pana acum numai, e mai arab asa de felul lui (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , mai e si ginecolog pe deasupra, dar nu merg la el ca specialitate. Acuma daca ma duc sa cer trimitere pt mamografie ceva sigur o sa vrea sa ma palpeze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kalua, tea enlivens the spirit, refreshes the mind, danke dear (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| kalua |
Sep 7 2007, 11:09 PM
|
|
Musafir |
|
|
|
|