![]() ![]() |
Sep 8 2007, 06:46 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
La noi ploua si e un frig....
|
|
|
|
Sep 8 2007, 07:14 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
LA MULTI ANI MARII!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! Buey, zambiti si dati cu sutul in tristete!!!!
Felicitari Meg! Waplu ... ce pot sa zic ... daca toti fostii mei profesori de liceu dadeau tste de genul ala si chiar le treceau.... palaria jos; dar parerea mea e ca taaaaare ma indoiesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Si eu trebuie sa-mi iau alti blugi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu fiindca nu am ci fiindca am slabit la 44 de kg si arata ca pe gard toti! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pisici!!!! Parca se rezolvase problema cu Editu' (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) io nu-l am si am botezat-o pe Wal ....!!! off ... uite asa scap de un miel! |
|
|
|
Sep 8 2007, 07:15 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Geoo,nu-i prea putin?
Take care of you! Eu am edit-ul! |
|
|
|
Sep 8 2007, 07:21 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Gata bre ... 'o venit dl EDIT!!
Da poke ... e al naibii de putin! Sunt o mana de om ... si nu mai am nici o forma (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ! Cand imi aduc aminte in ce fel aratam pe la 49 / 50 de kg .... incep sa plang! DAR NU STIU ce sa mai fac!!! O sa ma duc saptamana viitoare la doctor cu stomacul meu cu tot; si o sa-mi impun un program strict ... |
|
|
|
| rozy |
Sep 8 2007, 08:22 PM
|
|
Musafir |
hello thereee...la multi ani Marii! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) io tocmai am venit de la una...si anume mamaia mea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...s-a reunit familia..beut tuica si vin de tara buuun (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vad ca nu mai am loc de mama la calculator...acu imi zice "o ora daaa?" (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ei poftim...
|
|
|
|
Sep 8 2007, 08:33 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Si eu vreau un program strict! Sunt un dezastru uman... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) And my life is a drama lately.
|
|
|
|
Sep 8 2007, 08:36 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
adevarul e ca si eu m-am cam plictisit sa stau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
asa ca abia astept sa vina octombrie, sa incep faculta..tile si sa stiu ceva sigur. la cat incep, la cat termin, ce am de facut. si atunci o sa ma plang ca's plecata toata ziua.. anyway.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| rozy |
Sep 8 2007, 08:40 PM
|
|
Musafir |
fetili..io ma duc sa ma uit la joey...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ..see ya later...dupa ce sa plictiseste mama de solitaire (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Sep 8 2007, 09:06 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Offff...mamicile astea... Si eu sunt una din ele....stau cam mult la pc, cand prind locul liber....si forumesc!
|
|
|
|
Sep 8 2007, 09:23 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Meguta, la ce sectie esti la Poli?
Eu ies in oras. V-am pupat!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 19th January 2026 - 05:55 AM |
|
|