![]() ![]() |
Sep 9 2007, 03:51 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
Fetelor, le are cineva la mecanica? am niste intrebari fara raspuns.. ma puteti ajuta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
de fapt, raspunsurile trebuia sa le am prin cursuri, dar .. se suprapuneau aiurea si nu prea am dat pe la mecanica. in plus, colegii mei vin doar la restante, nu stau pe aici. am inceput sa caut pe net, dar.. |
|
|
|
Sep 9 2007, 04:22 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Anjel mai pune la catastif inca un La multi ani sanatosi si fericiti! si din partea mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sa porti sanatoasa adidasii si ce ti-ai mai luat!
Meg, ce mecanica mama?!?!? Eu abia am ajuns acasa; am fost in vizita la bunicii mei si m-am intors cu o durere de cap de mor (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ! |
|
|
|
Sep 9 2007, 04:38 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
poi (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) mecanica.. fizica..
ia o pastila sau fa-ti un ceai! |
|
|
|
Sep 9 2007, 04:43 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu-mi plac pastilele dar am luat un nurofen! eh... daca implica si fizica .... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
Sep 9 2007, 05:23 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Geo, culca-te putin sau uita-te la o comedie buna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sau si mai bine, o iesire in oras la o barfa mica. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Sep 9 2007, 05:45 PM
|
|
Musafir |
Megule , tu poti sa intrebi, dar sa stii ca am luat examenu la mecanica de-abia la a 2-a prezentare si asta se intampla acu vreo 3 ani parca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Geo mersi de urarare. Mai bine bea o cafea daca ai tensiunea mica, sa nu fie din cauza aia. |
|
|
|
Sep 9 2007, 05:57 PM
|
|
|
Mai bine bea o cafea daca ai tensiunea mica, sa nu fie din cauza aia. valeu anjel, ma bagi direct sub pamant cu cafeaua! Am pulsul ridicat si ma apuca un tremurat si imi amorteste partea stanga a corpului de zici ca nu-i adevarat! Sweet ... comedii nu am de unde ca la TV nu-i nik ... iar pe calculator nu-mi place sa ma uit la filme; dar in schimb ma pregatesc sa ies putin in oras ... imi mai aerisesc neuronii! |
|
|
|
Sep 9 2007, 05:57 PM
|
|
|
am 30 de intrebari din care vor pica 10. si daca stim pe alea 10, luam 5ul suprem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
dar am inteles ca aia vrea numai din cartea ei raspunsurile, deci trebuie cumparata cartea.. a schimbat ea notatiile si nu vrea sa accepte altele (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
|
Sep 9 2007, 06:10 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Daca sunteti obiective, tre' sa recunoasteti ca aia cu sunatul si inchisul e o idee stralucita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Geoo orice ai face, mananca. |
|
|
|
Sep 9 2007, 06:12 PM
|
|
|
Daca sunteti obiective, tre' sa recunoasteti ca aia cu sunatul si inchisul e o idee stralucita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Geoo orice ai face, mananca. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) DAAA si SADICA!!!! he he BG. Azi am mancat de 4 ori pana acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !!!! Si am mancat consistent de fiecare data! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ma duc acum la cantar sa vad cat am (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 19th January 2026 - 04:05 AM |
|
|