![]() ![]() |
Sep 9 2007, 06:32 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Buna fetelor. Am fost plecata weekendul asta, abia am ajuns acasa. Bag un dus si ma culc. (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
|
|
|
|
Sep 9 2007, 06:44 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Geoo pai mananca asa timp de 1-2 saptamani ca sa se si fixeze ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szi cam rar (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Somnic usor. |
|
|
|
| rozy |
Sep 9 2007, 07:01 PM
|
|
Musafir |
ihaa.....am vb azi toata ziua cu iubu meu pe net (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
angel....LA MULTI ANI! tatalui tau (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) meg....ia intreaba aici la mine....dar sa stii k sunt 80%sanse sa nu am habar si 10%sa iti dau un raspuns gresit (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Sep 9 2007, 07:54 PM
|
|
Musafir |
Da unde e plecat iubi tau rozy de vorbesti cu el pe net?
Io raportez ca am oficial o problema cu capul. Nu am mancat mai nimic azi :| Mi-era foame, am facut fasole verde cu carne dupa reteta obisnuita si cand am terminat mi s-a parut ca are un miros ciudat si mi s-a aplecat nu am mai putut manca nimic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
| rozy |
Sep 9 2007, 08:07 PM
|
|
Musafir |
prietenul e in anglia...cred ca am mai zis
m-am saturat sa aud de probleme legate de macare... acum o sapt imi era mie rau...ca mancam repede si nu digeram ca lumea...acum 2 zile..am dus-o pe sormea la urgente din aceeasi cauza...angel...daca stomacul e pe dos...NU MANCA!!! food is dangerous (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Sep 9 2007, 10:55 PM
|
|
Musafir |
La multi ani si de la mine pentru tatal tau Angel. Vin si eu la spartul targului (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Multumesc fetelor pentru urarea de Sf. Marie. Nu prea am avut chef sa ma serbez si m-am bucurat ca n-am primit multe telefoane. Nici eu nu am sunat Mariile pe care le stiu, pentru ca nu le iertasem pe 15. Surpriza mare a fost telefonul primit de la prietena mea din Australia. Felicitari Meg! Iti tin pumnii maine Sweet! Succes! |
|
|
|
Sep 9 2007, 11:51 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Thanks, Roxanica! Esti o draguta!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sa speram sa fie, am invatat o groaza zilele astea.. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
|
| walpurgik |
Sep 9 2007, 11:54 PM
|
|
Musafir |
Ah, da! Marea zi cu pricina ca doar e 10 sept, nuh? Te sustinem, goooooo Sweeeeet! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Ah, si la somn cu tine sa fii fresh, unless vrei sa faci noapte alba ca mine inainte de examene. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
|
| kalua |
Sep 9 2007, 11:59 PM
|
|
Musafir |
Sweet, bafta!
|
|
|
|
Sep 10 2007, 12:04 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Mersi, fetelor!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Walpu, eu m-am obisnuit cu noptile albe inaintea examenelor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum am luat o pauza, dar treb sa review it one more time.. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 19th January 2026 - 02:22 AM |
|
|