![]() ![]() |
Sep 11 2007, 01:05 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
of of sweet (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
nu e bine! Fugi la somnic |
|
|
|
Sep 11 2007, 07:03 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Neata fetele!
M-am odihnit si eu asta-noapte.Cred ca nu am mai dormit asa linistita de 2 saptamani (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) |
|
|
|
Sep 11 2007, 07:59 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 |
Neata.
Azi am o stare naspa. Toata lumea ma enerveaza...offf Forte pe unde esti? |
|
|
|
Sep 11 2007, 09:00 AM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Forte e plecata cu treburi. Se intoarce vineri. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Sep 11 2007, 09:20 AM
|
|
Musafir |
'neataaa! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
io azi cred ca imi iau inima-n dinti si ma duc cu masina prin service (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si uite asa scap de ultimii bani...ca tare nu ma simteam bine cu ei in portofel.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
Sep 11 2007, 09:23 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
neatza.. pe mine iar m-au trezit vecinii (sau proasta asta de dedesubt) care dau gauri..
|
|
|
|
Sep 11 2007, 12:37 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
rozy, in ce service te duci mami?! Si eu am azi programare la 3 sa-mi schimbe uleiul si filtrele ...
|
|
|
|
Sep 11 2007, 01:13 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
lol. gagicile si masinile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
prima data cand m-am dus la benzinarie habar n-aveam ce motorina trebuie, cum sa deschid si sa desfac capacul la rezervor.. prima data cand m-am dus la service sa umfle rotile (parca erau cam moi) au inteles baietii care i treaba cu putine explicatii. si n-au acceptat bani, cica sunt incepatoare si e din partea casei. anyway.. eu am vrut sa fac putin nani dar a sunat un telefon si m=am trezit. si am constatat ca-mi era si frig (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) voi ce mai faceti? pe unde mai umbla lumea? |
|
|
|
| angeldust |
Sep 11 2007, 01:53 PM
|
|
Musafir |
Eu umblu de la un desk la altul pe la scarbici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Incredibil, dupa o luna jumate tot nu am un desk al meu si in fiecare saptamana ma muta de colo colo cu compul dupa mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca la noi la nimenea
Sunt f nervoasa ca am racit cobza si nu mai pot sa merg la sala sa fac patratele (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
| walpurgik |
Sep 11 2007, 02:29 PM
|
|
Musafir |
Sunt f nervoasa ca am racit cobza si nu mai pot sa merg la sala sa fac patratele (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) E cald la sala si bagi o sauna sa scoti raceala. Las' ca stiu io ca ti-e lene sa vii. (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) Nici nu ma mira, pe vremea asta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ploua cu nemiluita si incep sa ma indoiesc ca mai revine vara mea eterna. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 18th January 2026 - 11:03 PM |
|
|