![]() ![]() |
| kalua |
Sep 11 2007, 09:55 PM
|
|
Musafir |
Am uitat sa va spun ca o fosta colega si-a adus azi copiii pe lume - doua fetite: Elena si Sarah. A fost o sarcina cu probleme, ultimele doua luni le-a petrecut in spital, la pat. Dar toata lumea e bine, sanatoasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am facut o prajitura cu mere si le-am dus si colegilor la serviciu, atata s-au mai minunat si m-au intrebat ce fructe extraordinare am pus in ea... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Sep 11 2007, 10:17 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Prajitura cu mere (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Mie mi s-a terminat serialul. Am plans de m-am umflat. Ghiciti cine va fi maine cu ochii cat doua mere (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Sep 11 2007, 10:24 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Kalua, ce frumos! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
In legatura cu partea culinara, stim noi ca esti o maestra gastronomica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Era si normal sa ii impresionezi. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Szi, lasa ca se rezolva cu un somn bun. Noapte buna, Megutza! |
|
|
|
| kalua |
Sep 11 2007, 10:38 PM
|
|
Musafir |
Bre, era o prajitura cat se poate de simpla, mere calite intre doua randuri de aluat fraged, reteta comunista. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
M-am uitat si eu la Doctorul meu House (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) si acum la Monk, episoade noi. |
|
|
|
Sep 11 2007, 10:47 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Am ajuns acasa mai devreme ... maine trebuie sa umblu pe la ITM si RC (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (Hate it!!!)
Sweet ... o impartim, parol numai ca nu stiu cum sa punem mana pe ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi-e foame (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) prajitura cu mere (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) vreaaaauuuu si euuuuu!!! |
|
|
|
Sep 11 2007, 10:57 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Kalua, lasa ca stim noi ca esti modesta..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Anyway, tinand cont ca eu nu stiu sa fac mai nimic, orice mi se pare fascinant! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Geo, trebuie sa gasim noi o cale..(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce este ITM si RC? |
|
|
|
Sep 11 2007, 10:59 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
ITM = Inspectoratul Teritorial de Munca si RC= Registrul Comertului
si beeeeyyyy io nu ma duc la munca in Spania (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ! |
|
|
|
Sep 11 2007, 11:02 PM
|
|
|
Aham..m-au indus putin in eroare abrevierile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Geo, un Virinel ceva atunci? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Btw, ce iti mai face copilul? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Sep 11 2007, 11:07 PM
|
|
|
Fara Virinei ... prea flescaiti pt mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si copilu' incepe sa ma calce pe nervi! Nu mai pot sa scap de el; il multumeste ORICE (adica practic ignoranta mea) si e mereu la dispozitia mea (chiar daca nu cer asta) si cel mai enervant e ca devine si gelos si posesiv (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ! Au tupeu pustii astia! |
|
|
|
Sep 11 2007, 11:13 PM
|
|
|
Daca devine gelos si posesiv de acum, e cam nasol! Mai incolo, nu te mai lasa nici sa respiri fara el! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Deci am inteles: iti trebuie o mixtura intre un Virinel si un copil. Nici prea flescait, nici prea pusti!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 18th January 2026 - 09:18 PM |
|
|