IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 669 670 671 672 673 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Sep 11 2007, 09:55 PM
Post #6701

Musafir

Am uitat sa va spun ca o fosta colega si-a adus azi copiii pe lume - doua fetite: Elena si Sarah. A fost o sarcina cu probleme, ultimele doua luni le-a petrecut in spital, la pat. Dar toata lumea e bine, sanatoasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Am facut o prajitura cu mere si le-am dus si colegilor la serviciu, atata s-au mai minunat si m-au intrebat ce fructe extraordinare am pus in ea... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Sep 11 2007, 10:17 PM
Post #6702

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Prajitura cu mere (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Mie mi s-a terminat serialul. Am plans de m-am umflat. Ghiciti cine va fi maine cu ochii cat doua mere (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 11 2007, 10:24 PM
Post #6703

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Kalua, ce frumos! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
In legatura cu partea culinara, stim noi ca esti o maestra gastronomica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Era si normal sa ii impresionezi. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Szi, lasa ca se rezolva cu un somn bun.

Noapte buna, Megutza!

+Quote Post
kalua
post Sep 11 2007, 10:38 PM
Post #6704

Musafir

Bre, era o prajitura cat se poate de simpla, mere calite intre doua randuri de aluat fraged, reteta comunista. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

M-am uitat si eu la Doctorul meu House (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) si acum la Monk, episoade noi.

+Quote Post
geoo
post Sep 11 2007, 10:47 PM
Post #6705

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Am ajuns acasa mai devreme ... maine trebuie sa umblu pe la ITM si RC (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (Hate it!!!)

Sweet ... o impartim, parol numai ca nu stiu cum sa punem mana pe ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Mi-e foame (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) prajitura cu mere (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) vreaaaauuuu si euuuuu!!!

+Quote Post
Cindy
post Sep 11 2007, 10:57 PM
Post #6706

V.I.P.

Kalua, lasa ca stim noi ca esti modesta..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Anyway, tinand cont ca eu nu stiu sa fac mai nimic, orice mi se pare fascinant! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Geo, trebuie sa gasim noi o cale..(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ce este ITM si RC?

+Quote Post
geoo
post Sep 11 2007, 10:59 PM
Post #6707

Membru de Onoare

ITM = Inspectoratul Teritorial de Munca si RC= Registrul Comertului

si beeeeyyyy io nu ma duc la munca in Spania (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) !

+Quote Post
Cindy
post Sep 11 2007, 11:02 PM
Post #6708

V.I.P.

Aham..m-au indus putin in eroare abrevierile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Geo, un Virinel ceva atunci? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Btw, ce iti mai face copilul? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
geoo
post Sep 11 2007, 11:07 PM
Post #6709

Membru de Onoare

Fara Virinei ... prea flescaiti pt mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si copilu' incepe sa ma calce pe nervi! Nu mai pot sa scap de el; il multumeste ORICE (adica practic ignoranta mea) si e mereu la dispozitia mea (chiar daca nu cer asta) si cel mai enervant e ca devine si gelos si posesiv (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ! Au tupeu pustii astia!

+Quote Post
Cindy
post Sep 11 2007, 11:13 PM
Post #6710

V.I.P.

Daca devine gelos si posesiv de acum, e cam nasol! Mai incolo, nu te mai lasa nici sa respiri fara el! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Deci am inteles: iti trebuie o mixtura intre un Virinel si un copil. Nici prea flescait, nici prea pusti!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 669 670 671 672 673 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th January 2026 - 09:18 PM