![]() ![]() |
Sep 11 2007, 11:17 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
iti trebuie o mixtura intre un Virinel si un copil. Nici prea flescait, nici prea pusti!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) DAAAA DAAA!!! AI?! VREAU! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) am zis ca intre 26 si 30 e PERFECT! |
|
|
|
Sep 11 2007, 11:33 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Daaa..mai am ceva in stoc la superoferta!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te las pe tine sa alegi modelul, marimea..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Sau mai bine iesim la agatat cu masina aia! Facem cu schimbul la condus! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Sep 11 2007, 11:39 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Bey... la model as cam avea mofturi! Sa fie in mod special ULTIMA VERSIUNE (cel mai bine sa aiba si un up-grade la activ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) iar cu marimea ... nu conteaza! Insist doar sa fie mai inalt decat mine + tocurile mele din dotare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (asta daca la marimea asta te-ai referit (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ) Eu zic mai bine sa nu iesim cu masina aia la agatat ca o sa ne trezim agatate de domni in recrutari de personal ne/calificat pt munca in strainatate!!! Sau sa ne trezim noi ... patroane ... de ... astfel de servicii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !!! Mai bine o dam pe modestele si ne multumim si cu marci mai joase decat BMW sau Audi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ?! |
|
|
|
Sep 11 2007, 11:49 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Pai sa vedem ce a mai ramas in stoc! Stii tu ca barbatii astia upgradati sunt specie rara. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Spre deosebire de noi, care suntem prin definitie concepute ca ultima versiune! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cu marimile las la latitudinea ta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tu doar sa imi spui cifrele exacte. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Mda..cine stie ce gigoloi agatam noi cu masina aia pe interese? Cum o sa ne mai placa pt sufletul nostru? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| walpurgik |
Sep 12 2007, 12:00 AM
|
|
Musafir |
Ce teorie conspirativa in miez de noapte! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
|
Sep 12 2007, 12:06 AM
|
|
|
Ei...si tu acum..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ai o alta propunere pt noi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Sep 12 2007, 12:20 AM
|
|
|
wal ... in loc sa iesi cu noi la vanatoare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
sweet o sa-ti dau dimensiuni exacte ... dar pe PM (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca sa nu creada nimeni ca as fi ciudata (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) bey... io ma duc la somn! Venisem devreme acasa cu gandul sa ma culc dar tot 3 se face pana adorm (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Sep 12 2007, 12:38 AM
|
|
|
Da, Walpu, Geo are dreptate.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Eu nu am mai dormit ca un om normal de nu stiu cat timp..Chiar citisem astazi in suplimentul de la Helpnet ca o singura noapte pierduta lasa semne adanci. Ehh..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Geo, astept PM-ul. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si noapte buna of horse! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Sep 12 2007, 12:49 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Ce copil ma?? Geoo te-ai combinat cu pustanul ala de curse si nu mi-ai spus?! Nttt...(IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Sweet bagasi filmul? |
|
|
|
Sep 12 2007, 12:56 AM
|
|
|
Uitai, Bacardi..Ia sa ma gandesc acum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Uite-o si pe Kitten! Kitten, pe unde ai disparut atat timp? Ce ai mai facut?? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 18th January 2026 - 09:18 PM |
|
|