![]() ![]() |
Sep 12 2007, 08:46 PM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
Da Kalua mai trec si eu pe aici..de acum o sa trec mai des ca nu mai am asa mult de munca..Mi-am luat 5 zila ca nu mi-au dat voie mau mult,restul probabil ca nu o sa apuc sa mi le iau,o sa mi le plateasca la anu..Asta e..
|
|
|
|
Sep 12 2007, 09:46 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Katy unde stai? Ca vin la tine si te iau de manuta si mergem impreuna la doctor!!!!!!!!!!!!! Bey, in cel mai rau caz daca iti e lene sau greu sa te duci la nu's ce medic, da o fuga la Scraba in Tiglina la A-uri si fa-ti o ecografie!!!! NU-i de gluma cand e vorba de sange!!!!
Si eu o tot aman cu stomacul meu dar promit ca saptamana viitoare o sa-mi fac curaj si ma duc la medic!! |
|
|
|
Sep 12 2007, 09:46 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Da, Pi, merge atit tim p cit il tii corect.
|
|
|
|
Sep 12 2007, 09:49 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Buna seara, Geoo!!!
Ok, Di , il mai tin... |
|
|
|
Sep 12 2007, 09:53 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Buna seara, Geoo!!! Buna sa va fie inima, stimata doamna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !! Cum mere treaba?! In fruntea mea scrie: "FOAME" si abia am venit de la Mc. Donald (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (nu dati cu pietre dar imi era foame si lene sa cobor din masina)! Sa vad ce mai infulec de prin frigider sau balcon! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
Sep 12 2007, 09:57 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Ma bucur sa te cunosc! Ghici de ce?
|
|
|
|
Sep 12 2007, 10:00 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
De ce? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bacardi, asa e, nu e frumos...dar le mai ieseau si lor putin fitele. (desi ma indoiesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Poke, ce trist! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
Sep 12 2007, 10:01 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Tu faci ce crezi tu de cuviinta, dar sa stii ca nu e normal sa faci foamea de amoru` artei.
Geo, fata, nu ne-am conversat de un car de ani! Fanta, pui, da` oamenii tot mai pleaca in vacante, bre? Bre, la mine ii frig, urit, bate vintul si io tre sa scot hainele groase si sa le string pe alea subtiri si am asa un elan revolutionar, ca trag ciinii de mine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| rozy |
Sep 12 2007, 10:08 PM
|
|
Musafir |
hielau...io stau in liniste totala la pc...ca sora doarme...si eu tre sa astept sa intre iubu meu pe net..adica pe la 1 (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
|
Sep 12 2007, 10:13 PM
|
|
|
Na ca pic in capcana mps: " DE CE?????!!!!" (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Vai Di ... pey tu ne-ai abandonat noptile (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si io am abandonat zilele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si SA NU AUD ca tre' sa strang hainele subtiri (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) ceeee.... s-a anuntat o toamna calduroasa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) io o asteeept! EDIT: am o rochie nou-nouta imbracata doar o data, o pereche de pantofi bestiali care urla a fi incaltati mai des ... siiii ...siiii.... nu mai stiu ce ... dar mai am! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 18th January 2026 - 02:30 PM |
|
|