![]() ![]() |
| kalua |
Feb 13 2007, 05:21 PM
|
|
Musafir |
zetta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
N-aveti posibilitatea vreunui garaj (evenzual inchiriat) prin apropiere? Macar sa nu se mai repete faza. |
|
|
|
| zetta |
Feb 14 2007, 09:57 AM
|
|
Musafir |
varianta cu garajul pica chiar daca in zona sunt multe case, majoritatea au masini si le tin ei in garaj o sa o tin langa parc care e pazit si o sa le dau paznicilor niste bani sa se uite la ele.
|
|
|
|
Feb 14 2007, 10:51 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
aoleu, zetta, as muri de ciuda. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
n-a vazut nimeni nimic, n-a auzit nimeni nimic? alarma aveti? la noi cum tipa masina imediat sarim.. intr-adevar, e si in fata blocului si o vedem, dar suntem atenti. acasa aveam garaj, numai ca faceam cu randul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . partea proasta era ca masinile ramase afara (tata, fratelo samd) erau lovite de mingi. nu stiu cum dracu, domle, cand parcam noi masinile acolo, ii pocnea pe toti fotbalul. si daca imi permiteam sa ii zic unui plod de 8,10 respectiv 12 ani (frati, surori, nu mai conteaza, toti sunt fotbalisti in familia aia - si's multi tare!) imi arunca un '-nu vreau sa plec' (cenzura) de nu ma vedeam. si mamicutza se lua de mine ca vezi, domnule, mi-am permis sa ma iau de odraslele ei. am zis ca data viitoare dau peste ei, mama lor! daca ar zice frumos, mai mare dragul sa iei masina si sa o duci mai incolo si sa lasi copiii sa se joace, dar asa? Doamne, cre'ca toata ziua as face scandal in blocul ala de nesimtiti! norocul meu ca am scapat de acolo. zetta, cumparati-va locuri de parcare (e 700.000 pe an - ceva in genul). poate ca mai vorbise cineva cu doamna aceea sa parcheze acolo. si cand a vazut ca nu mai e liber... ps: ONTOPIC: frec menta pe forum. ce valentine day? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sux. |
|
|
|
Mar 1 2007, 10:03 AM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
Neata!Ce fac fetele azi?
Sunt singura pe aici?Acum cand pot eu sa intru nu e nimeni.. |
|
|
|
| angeldust |
Mar 1 2007, 10:05 AM
|
|
Musafir |
Neata fanta..cum e la jobul cel nou?
|
|
|
|
Mar 1 2007, 10:06 AM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
|
|
|
|
Mar 1 2007, 10:11 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata!
La multi ani fetelor, de 1 Martie! O primavara frumoasa va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Mar 1 2007, 10:24 AM
|
|
Musafir |
Multumim multumim, vedeti ca vi-am bagat si o dedicatie la topixul cu dedicatii (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
Mar 1 2007, 11:04 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 |
(IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) - martisor din partea mea!
PS: pacat ca a fost inchis topicul de 1 martie de anul trecut ... ehh, da nu-i nimic, ne mutam aici cu martisoarele, nu? |
|
|
|
Mar 1 2007, 11:20 AM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 |
IN PRAG DE PRIMAVARA FAPTURA TA MA PRINDE
CU-ACELASI TAINIC DOR ,CUMINTE SI FIDEL... DIN CHIPUL TAU FRUMOS LUMINA SE DESPRINDE, CA SI SUAVA VRAJA DIN VIS DE GHIOCEL! LA MULTI ANI TUTUROR CE ASTEPTAU PRIMAVARA! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 15th November 2025 - 01:41 AM |
|
|