![]() ![]() |
| rozy |
Sep 12 2007, 11:07 PM
|
|
Musafir |
|
|
|
|
Sep 12 2007, 11:19 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Je ... somn! Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
|
|
|
|
Sep 12 2007, 11:21 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 |
Nopate buna!
|
|
|
|
| kary_pink |
Sep 12 2007, 11:25 PM
|
|
Musafir |
Si eu sunt din Galati (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) chiar daca acum sunt pe str. zambet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Noapte linistita sa aveti ...sau cu nabadai...depinde de la caz la caz (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
Sep 12 2007, 11:26 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
Noapte buna, fetelor!
Lume noua, kary! ce mai faci? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Sep 12 2007, 11:30 PM
|
|
Musafir |
Ptiii...ne-ati invadat Galatencelor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Trebuie sa mai imi adun si eu ceata prin Timisoara ca e cam subtire de la o vreme (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| kary_pink |
Sep 12 2007, 11:31 PM
|
|
Musafir |
Lume noua, kary! ce mai faci? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma gandeam ca gasesc ceva cosmo prin bar dar vad ca se tine post, care examene care zi proasta care raceli... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
| walpurgik |
Sep 12 2007, 11:32 PM
|
|
Musafir |
JE, baie in sare. Dupa sala se cere. Revin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sa vedeti ce-mi face iubita de angeldust: venim noi de la sala, la miezul noptii, of course (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) , si ii povestesc cum s-a luat intr-o zi un caine negru de langa cimitirul din apropiere pana la scara blocului meu, care nu e tocmai aproape. Si imi zice, in timp ce o luam spre strada cu cimitirul pe care eu trebuia sa o parcurg singura spre casa, si nu pe bulevardul luminat, ca "eu am o superstitie cu cainii astia de pe langa cimitire, stii cand unchiu-miu o fost omorat in strada mare... " Nu pot sa-mi explic cum mi s-au inmuiat picioarele si am facut stanga imprejur si i-am zis ma intorc, o iau pe bulevard. Eu nu ma panichez prea repede de regula, insa toate coroborate in capul meu, caine negru-cimitir-atentionarile mamei mele sa nu mai merg noaptea singura pe strazi- en la legeresse, povestea lui angel ca stii asa si pe dincolo (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . Am virat-o pe bulevard spre casa urmarita de 2 caini intr-un BMW care doreau sa atinga climaxul comunicarii cu mine in noaptea asta, ma gandesc ca mi-o fi vazut blugii rupti si s-o fi gandit ca asa cum cerneala penetreaza creta tot asa... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
|
Sep 12 2007, 11:42 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
Iubiti si cainii vagabonzi (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| rozy |
Sep 12 2007, 11:54 PM
|
|
Musafir |
plecati?taman cand sunt si eu far' de somn?
puiu meu ma freaca la cap,iar e isteric (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 18th January 2026 - 12:55 PM |
|
|