![]() ![]() |
Sep 13 2007, 11:35 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Se inchiriaza o discoteca doar pt ei? Cati invitati are copchila? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mda, emancipati copiii din ziua asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Sep 13 2007, 11:39 PM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Discoteca? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Vreau si eu!
Mda, cam mica pentru discoteca. |
|
|
|
Sep 14 2007, 09:05 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
|
|
|
|
Sep 14 2007, 09:07 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Neata Di!
Eu mi-s supicioasa! Dacr cred ca merge una bucata cafeluta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Sep 14 2007, 09:30 AM
|
|
Musafir |
Ce impartial, tu? Asta a fost nesimtire curata: datul din buze nesincron cu cantatul de pe banda, coreografia n-a stapanit-o, in general pare fara chef. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Da...se vedea ca nu prea are chef de scena. Sincer, sper sa se recupereze, dar e cam greu dupa atatea abateri. E f greu sa lupti cu viciile. Kalua, ii pui sa doarma in saci de dormit pe jos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Imi pare rau de tipa de 32 de ani. Apropo de discoteca la 12 ani, sa va povestesc si eu o faza draguta: fetita prietenei mele din Australia are 4 ani si merge la gradinita; saptamana trecuta cand s-a dus maica-sa s-o ia de acolo i-a propus s-o lase sa doarma la una din prietenele ei. Ca sa vezi...la 4 ani. Va pup! Sanatate tuturor racitelor! La mine urmeaza niste zile incarcate la serviciu, incerc sa nu ma stresez. |
|
|
|
Sep 14 2007, 09:42 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Da` di ci iesti matali suspicioasi, poke?
Bre, ca o paranteza, io nu am mai calcat intr-o discoteca de vreo.. 7 ani?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Sep 14 2007, 09:50 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Maat,tot problema aia despre care ti-am scris ma seaca!
Si ca o alta paranteza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu am fost in discoteca doar de 3 ori in viata mea.Si nu mi-a placut! Ahh...minti...am mai fost si pe la mare,dar alea nu se pun ca majoritatea erau in aer liber,pe plaja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si erau prezenti si copchii de 5-6 ani acolo |
|
|
|
| rozy |
Sep 14 2007, 09:50 AM
|
|
Musafir |
gut morning! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
aa...sewwt memories....si io am fost la disco prima oara prin clasa a 7-a,cu sor-mea.....prin clasa a 10-a eram la mine acasa in orice club..acum...deh..varsta...mai stau si eu prin casa...da' ma apuc iar de sportu asta...ca tot e iubu plecat (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) |
|
|
|
Sep 14 2007, 10:40 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
Neatza.. eu m-am trezit (iar) din cauza gaurilor date prin pereti si a ... dracu sa ii pieptene ce mai fac si azi.
ma gandesc sa ma duc sa le zic vreo 2oo. zicea cineva ceva de o cafe? |
|
|
|
Sep 14 2007, 10:50 AM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Neata!
Eu mi-am trait studentia in Regie. Discoteca era a doua casa a mea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Saru'ma de cafea! Chiar aveam nevoie! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 18th January 2026 - 09:03 AM |
|
|