IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 691 692 693 694 695 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
rozy
post Sep 14 2007, 10:19 PM
Post #6921

Musafir

devin depresiva (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) parca era un topic pt asa ceva..nu?
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Sep 14 2007, 10:36 PM
Post #6922

Musafir

Eh la naiba, ce atata depresie? E prea scurta viata sa mai pierzi vremea cu depresii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mai bine niste vodka, te scoate din depresie garantat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Si eu ar trebui sa fiu deprimata, ca in unele locuri urla prostia si nesimtirea pe garduri, dar nimeni nu aude si nu vede. Dar ce sa faci, ca sa intelegi ca esti prost trebuie sa te duca putin capul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa ca eu imi vad de ale mele si ii las pe altii cu ale lor. Ce sa ma stresez eu inutil? Mai bine beau niste vodka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Sep 14 2007, 10:50 PM
Post #6923

Musafir

QUOTE(angeldust @ Sep 14 2007, 10:18 PM) *
kalua nu esti pe treaba ta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tu chiar te-ai facut blonda hahahahah. Nu credeam sa traiesc si sa o vad si pe asta. Ti-a iesit blondul ala direct din brunet? Ma mir!
Bravo! Ai curaj femeie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Nici eu nu credeam. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da, direct din brunet. Blonzeala (9% in care a pus si ulei de masline sa nu-mi termine parul de tot), tuns, inca o blonzeala cu 6% pe varfurile care ramasesera mai portocalii si la urma si un platinat (sampon) pe varfuri. Mi-a zis tipul ca n-o sa iasa perfect din prima, am mers totusi pe mana lui. Fiica-mea-i distrusa, nu-i place deloc de ma-sa. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Fetele, unde-i veselia de vineri seara?

A venit fiica-mea de la discoteca. Serbarea a avut loc acolo pentru ca tatalui sarbatoritei ii apartine discoteca. Iar copiii au stat numai pe-afara si s-au jucat, au intrat numai sa manance si sa bea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si au fost numai fete, girlz rulz! (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)

+Quote Post
rozy
post Sep 14 2007, 10:51 PM
Post #6924

Musafir

shit....i have no vodka...ma plictisesc groaznic (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)

+Quote Post
angeldust
post Sep 14 2007, 10:56 PM
Post #6925

Musafir

kalua esti o mamica traznita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa am strambat si eu din nas cand s-a blonzit mama-mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Rozy ce plictiseala bre? Io nu prea mai stiu ce e aia de multa vreme. Cand ma plictisesc rau rau rau....mereu mai sunt niste vase de spalat ca le las asa sa se adune, just in case ma plictisesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Numai ca asta nu se intampla mai deloc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
rozy
post Sep 14 2007, 10:58 PM
Post #6926

Musafir

cum adica ce plictiseala?pai cand nu ai bani sa faci nabii ceva...cam asta faci...te plictisesti.doamneee..abia astept sa devin un mare inginer plin de bani (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
PS: ma scuzati daca mai sar cate o litera..se dileste si tastatura asta..sau s-au acumulat multe gunoaie pe sub butoane (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Sep 14 2007, 11:04 PM
Post #6927

Musafir

Umfla-ti niste baloane, bea o ciocolata calda, fumeaza o tigara, sau esti prea mare si te-ai plictisit deja de toate astea, deh, din clasa a 5-a incoace e ceva vreme. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Sep 14 2007, 11:04 PM
Post #6928

Musafir

Nici eu nu stiu ce-i aia plictiseala. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Din pacate.

Ma pun sa vad La ley del deseo al lui Almodovar. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Sep 14 2007, 11:07 PM
Post #6929

Musafir

Asta e abureala ca daca nu ai bani musai te plictisesti. Eu cel mai bine m-am distrat mereu cand nu aveam bani pe cuvant. Bine, ca era in vremea studentiei si ne duceam pe la party-uri unde nu cunosteam pe nimeni si nici nu isi dadea nimeni seama ca suntem "outsideri" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

DAr poti si fara bani sa vezi un film, sa citesti ceva, sa stai la o tacla pe un forum, sa iti faci ceva misto de papa, sa mai suni o prietena pe care nu ai mai vazut-o demult, etc etc. Mai propuneti si voi.

+Quote Post
rozy
post Sep 14 2007, 11:42 PM
Post #6930

Musafir

wal...tu ziceai ca te-a intrebat o eleva cum se zice la... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) in English....daca asta ii macina pe cei de a 5-a sau ce clasa or fi...atunci probabil nu ar refuza nici o tigara (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
angel..am incercat sa fac ceva bun si mi-a iesit un rahat de rulada uscata si vai de mama ei..dar da f bine in frigider (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ....la filme m-am uitat pana acum dar...e un sentiment asa...nu plictiseala..mai nasol..ca viata trece pe langa mine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 691 692 693 694 695 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th January 2026 - 03:30 AM