IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 697 698 699 700 701 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
roxanica10
post Sep 15 2007, 07:13 PM
Post #6981

Musafir

Meg, pe mine sora-mea m-a sfatuit sa nu mai cumpar decat paste Barilla, pentru ca fierb super repede. Dac-ai luat din alea romanesti trebuie sa astepti mai mult de 10 min. Si eu am facut azi tot paste pentru al meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Kalua, sunt destul de sigura ca exista vopsea pentru sprancene in mai multe nuante. Chiar saptamana asta a cerut cineva acest articol la magazinul Kallos din Auchan. La noi, sprancenele si genele se vopsesc la cosmetica. Eu zic sa nu incerci cu apa oxigenata.
Eu abia acum m-am trezit. Ma cam doare burta, nu stiu ce-am mancat aiurea, c-am facut 'n' drumuri pana la toaleta.
Szi, colebil si triferment sau dicarbocalm. Gustul ala de usturoi o sa ti se duca abia maine dimineata. Si mie-mi place maioneza de usturoi, dar dup-aia am arsuri de la ea.
Geoo, vezi ca eu mi-am luat de la Avon un spray pe care-l dau peste oja ca sa se usuce rapid. E uleios si isi face treaba bine.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Sep 15 2007, 07:25 PM
Post #6982

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Mai bine nu recomandati metoclopramidul. Eu, de exemplu, am o reactie alergica foarte urita la el si in 21 noiembrie 1989 era sa mor din cauza acestui antivomitiv. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
divi2007
post Sep 15 2007, 07:27 PM
Post #6983

Musafir

eu doar am o stare de somnolenta de la el , nici nu mai iau (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Sep 15 2007, 07:29 PM
Post #6984

Musafir

Eu+metoclopramid= stare de lesin, adormit din picioare
altii+metoclopramid= diaree
Am luat la turci cand m-am urcat pe vapor iar apoi adormeam subit pe orice puneam capul; mai rau e ca aveam de vizitat. M-am asezat pe o bordura cat altii au vizitat un loc si am adormit ca un porumbel cu capul in san. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si cand ma gandesc ca atunci cand eram mai mici stiu ca ne era indicat in starile de voma sau pentru usurarea stomacului.
Eu acum beau ceai de sunatoare cand ma doare stomacul si e f bun, insa problemele mele sunt mult mai complexe sa-l vindece.
Ce mai faceti voi?

+Quote Post
roxanica10
post Sep 15 2007, 07:34 PM
Post #6985

Musafir

Scrie in prospect ca da stari de somnolenta. Mie mi-l daduse doctoru' in tratamentul gastro-duodenitei alaturi de alte pilule si nu stiam de ce ma ia cu somn pe la ora 2, cand eu eram la serviciu, si trebuia sa muncesc. L-am rugat sa mi-l schimbe rapid.

+Quote Post
Diana.
post Sep 15 2007, 07:41 PM
Post #6986

Fondator eLady.ro

Eu metoclopramid= blocarea muschilor intercostali, imposibilitate de respirat, balon + masca de oxigen, metoclopramid atacat bulb rahidian, ramas cu capul blocat spre stinga si atacat nervi optici, privirea blocata spre dreapta, sufocare in stare de deplina constienta ( nemaipomenit de placut simtit cum mori !_), stat in perfuzii, intre viata si moarte 5 zile.
Speriat tot spital, parinti innebuniti, doctori disperati= noroc ca mi-a rezistat inima, altfel there is no elady today.
metoclopramid= sa-i ia naiba pe aia de l-au facut, erau sa ma omoare!

+Quote Post
roxanica10
post Sep 15 2007, 07:47 PM
Post #6987

Musafir

Vai ce nasol Di! Cred ca tu ai facut o alergie urata de la el. Mi-aduc aminte ca si bunica-miu a patit cam la fel de la ampicilina; chiar ne dusesem sa ne luam ramas bun de la el, dar pana la urma si-a revenit (si-au dat seama doctorii ca-i alergic la acest medicament).

+Quote Post
angeldust
post Sep 15 2007, 07:55 PM
Post #6988

Musafir

Nimic nu ma mai mira. O prietena a facut un soi de soc anafilactic de la biseptol odata

+Quote Post
divi2007
post Sep 15 2007, 07:56 PM
Post #6989

Musafir

sora mea a facut e la oxacilina o alergie urata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 15 2007, 07:57 PM
Post #6990

Fondator eLady.ro

metoclopramid= 3 rinduri de indicatii, 2 pagini contraindicatii+ reactii adverse; pls verificati; am refuzat si medicul veterinar si cind mi-a spus sa i-l dau catelului care avea gastrita...
Sincer, pentru asemenea medicamente, atit de periculoase, as interzice comercializarea; de la acelasi medicamnet, , metoclopramid, la o diferenta de citeva zile, erau sa moara inca alte 4 persoane. In noiembrie 1989 in orasul meu a fost o epidemie de hepatita care a afectat cam 80% dintre adolescenti. Una dintre celelalte persoane care era sa moara de la metoclopramid era chiar baiatul farmacistei spitalului; doamna respectiva a aruncat dupa aceste episoade medicamentul!
Trageti voi concluziile...
Eu mai fac alergie la penicilina V tablete, dar "simpla": ma umflu ca un balon si am prurit. Nici nu stiu daca se mai fabrica...

+Quote Post

2207 Pages V  « < 697 698 699 700 701 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th January 2026 - 12:03 AM