![]() ![]() |
Sep 15 2007, 11:00 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
eh.. adormi la volan ca tragi tare sa ajungi acasa.. tragi, tragi.. si nu mai tii cont de nimic.
slava Domnului ca atunci cand am fost in spital mi s-au facut teste. eram si eu alergica la o gramada de medicamente.. antibiotice in special. azi trebuia sa cantati aleluia daca foloseau anestezice/tratamente fara a le testa pe mine.. ma si mira .. |
|
|
|
| roxanica10 |
Sep 15 2007, 11:04 PM
|
|
Musafir |
Sunt bune testele astea, ca te scapa de neplaceri majore. Eu nu mi-am facut pana acum. Singura reactie urata (simteam ca ma sufoc) am avut-o la no-spa.
Succes maine Meg, c-ai zis c-ai drum lung de facut. Sa vad cum ma simt maine, poate dau si eu o tura prin poligon, apropo de condus. |
|
|
|
Sep 15 2007, 11:30 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
da, merg pana acasa, si m-am mai legat la cap si cu o matza pe care trebuie sa o las pe drum la cineva. nu as fi facut asta, dar e un pisic sarman si merita si el sa fie iubit si ingrijit, ca orice animal. asa ca o sa ma abat putin prin oras (mergeam pe centura) si sper ca totul va fi bine pentru el. sa imi tineti pumnii! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
walpu, gata ecusoanele? |
|
|
|
| kary_pink |
Sep 15 2007, 11:51 PM
|
|
Musafir |
Ma consider o norocoasa ca nu am alergii la niciun medicament(cel putin nu am descoperit pana acum) dar na cum toate nu-s perfecte pe lumea asta trebuia sa am si eu o alergie....la ciuperci!!! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Credeti-ma nici nu stiti ce inseamna sa simti parfum de mancare gatita cu ciuperci si sa nu poti sa te atingi de ea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...dar, c'est la vie... (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Drum usor si multa prudenta Meg (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Sep 15 2007, 11:54 PM
|
|
Musafir |
Fetelor, eu ma retrag. N-am somn, dac-am dormit la pranz, dar iau o carte sa citesc si sigur ma apuca instantaneu.
Va pup, noapte buna! |
|
|
|
Sep 15 2007, 11:56 PM
|
|
|
Yup, si noi la nani.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , sa ne auzim cu bine! |
|
|
|
Sep 16 2007, 12:16 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
buna seara!
am ajuns si eu pe acasa si am intrat un pic pentru ca nu am putut sa ma culc fara sa dau un sfat la problema cu acneea. am fost un pic la biliard si am baut un kil de apa. daca m-am oferit sa conduc ce sa fac? m-a mancat pe mine sa plec cu masina de acasa. dar macar am fost in forma. am stat foarte mult la masa.is mandra de mine! va tuc si ma bag la somn!! noapte buna si somnic usor!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
| walpurgik |
Sep 16 2007, 12:18 AM
|
|
Musafir |
Eu ma duc in oras, cica la ora asta. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Va pup de noapte buna!
|
|
|
|
Sep 16 2007, 12:27 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
have fun!
gata m-am bagat la somn! mai stau la o barfa mica cu sor-mea. asta pana una din noi adoarme si nu mai zice nimic. e deranjant pentru cealalta da' doar nu dormim impreuna de azi de ieri. pup! noapte buna! |
|
|
|
Sep 16 2007, 01:37 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Inseamna ca sunt norocoasa rau ca nu am descoperit nici o alergie la nimic!!! Singurul lucru putin deranjant este ca stranut cand e soare puternic si eu ies de la intuneric sau cand bag in gura ceva mentolat! O singura data am stranutat de mi-au dat lacrimile de la o panarama de folie mentolata!! Asa ca am grija sa nu mananc guma mentolata cand sunt la volan ca nu ma mai pot concentra ... in rest ...toate bune!
Noapte buna fetelor! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 17th January 2026 - 09:58 PM |
|
|