![]() ![]() |
Sep 17 2007, 06:39 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 |
Forte odihneste-te...si ia pastile, neaparat.
Eu azi am vut sa ajung la medicul de familie..dar nu am reusit, am plecat tarziu de la munca! |
|
|
|
Sep 17 2007, 06:48 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
helau gagice! mi-a intrat ceva in ochi si nu mai vad cu stangu. bate dreptu!!
io m-am "indeletnicit" sa desvhid calc. nu am chef nici sa respir si ma plictisesc de mor!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) crek o sa fac o baie si mai vad eu, nici macar nu am iesit din hainele cu care am fost la munca. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Sep 17 2007, 06:59 PM
|
|
Musafir |
mititiko, sa-ti traiasca masinuta si sa te bucuri de ea in siguranta!
jolie, iau pastile - ca nu-s genu sa cred ca o boala trece asaaaa de la sfantu' duh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - prefer ca sfantu' Humex sa pogoare asupra mea si sa-si faca efectul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) acum sunt mai bine, dar dimineata, de la praful de var inghitit zilele astea, era sa-mi dau duhul, si ieri si azi, ma usutura gatul de-mi ieseau ochii |
|
|
|
Sep 17 2007, 07:02 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Buna fetelor. Va doresc insanatosire grabnica. Si pe mine ma paste o raceala, insa sper sa o pacalesc.
|
|
|
|
Sep 17 2007, 07:04 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 |
Forte, Humex-ul spray este foarte bun pentru gat! La noi nu se gaseste decat pastile parca. Dar stiu ca tu ai drum mai des in Franta, de acolo il poti procura. Eu numai cu ala scap de rosu in gat.
|
|
|
|
| fortelady |
Sep 17 2007, 07:07 PM
|
|
Musafir |
sunt in Ro acum, dar am pastile Humex. sunt bune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Sep 17 2007, 07:08 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
mie imi trece de la sine raceala. de abia daca iau o aspirina sau un algocalmin.
sunt anti medicamentatie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
| kalua |
Sep 17 2007, 07:37 PM
|
|
Musafir |
Eu mai iau Paracetamol Sinus. Din tara, ca aici nu se gaseste.
|
|
|
|
Sep 17 2007, 07:51 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Poke, imi pare foarte rau pentru prietena ta..Imi pare atat de rau cand aud cazuri de genul...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Meg, te invidiez ca poti sa pleci fara probleme dintr-o casa de-a ta intr-alta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu mereu imi uit cate ceva! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Acum mi-am uitat mouse-ul de la laptop, ma streseaza enorm sa folosesc chestia asta incorporata in mijloc!! Si mi-am mai uitat maieul cu care planuisem sa merg in club. Si demachiantul.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Stiu ca geniile sunt ametite, dar totusi..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Sep 17 2007, 08:37 PM
|
|
|
gata fietili am plecat sa ma uit la clona si dupa la prison breake. sper sa nu adorm.
ca la primul episod am adormit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) va pup si va urez noapte buna si somnic usor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 17th January 2026 - 01:47 PM |
|
|