IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 716 717 718 719 720 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Sep 18 2007, 06:11 PM
Post #7171

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu nu am avut vointa, ca nu aveam de alege; puteam comanda pizza sau pizza, asa ca m-am resemnat ...
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Sep 18 2007, 06:44 PM
Post #7172

Musafir

Eu ma uit acusi la teveu, este o emisiune "dinnerul perfect", o grupa de cativa oameni, in fiecare zi pregateste unul un meniu la el acasa si-i invita pe ceilalti si i se da note. Si aseara ma suna o prietena c-a sunat-o mama ei din Bulgaria sa-mi spuna mie sa ma uit pentru ca in grupa actuala este o tipa originara din Romania, simpatica foc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pun mama sa vad, nu?

+Quote Post
roxanica10
post Sep 18 2007, 07:54 PM
Post #7173

Musafir

Eu sunt inca la birou, dar sunt fericita c-am ispravit un fragmentel din raportare. Si pe mine ma doare capul, probabil tot de foame, dar nu prea am cu ce sa ma hranesc. Mai stau cam o ora si dup-aia imi chem omu' sa vina sa ma ia si sa-mi aduca si provizii.
Kalua, suna bine emisiunea cu pricina. Eu am ramas impresionata duminica, cand am vazut la emisiunea lui Chisu niste bucatari chinezi care au facut dintr-un morcov o plasa..n-am fost atenta cum l-au taiat...dar cand am vazut ce-a iesit am ramas cu gura cascata.
Va pup.

+Quote Post
kalua
post Sep 18 2007, 08:06 PM
Post #7174

Musafir

La chinezi numai partea asta cu decoratia din fructe, legume dureaza vreun an de zile din anii de ucenicie gastronomica (sau mai mult? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) )...
Astia de la emisiune sunt oameni ca tu si eu, nu bucatari scoliti. Romanca (Catalina) nu m-a dat pe spate ca personalitate, insa arata foarte bine, imbracata si fardata frumos si deosebit. Sunt curioasa ce-o face de mancare cand e randul ei.

+Quote Post
angeldust
post Sep 18 2007, 08:36 PM
Post #7175

Musafir

Am venit si io sa ma plang o tura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Am avut o zi ca la nebuni azi. Umblatura dupa acte sa ma inscriu la masterat ca vineri e ultima zi si eu inca nu sunt in posesia diplomei de bac care e tot la scoala. Si ca sa o primesc tre sa imi fac lichidarea = sa umblu ca bezmetica dupa stampile pe la camine in care nu am stat in veci si biblioteci de la care nu am luat nici o carte, etc etc.
Si mi-am luat o ora liber de la lucru, ca normal..peste tot incepea programul de pe la 12, ca doar nu is secretarele fraiere sa se trezeasca cu noaptea in cap. Si in ora aia am alergat prin oras de curjau apele pi mini.
Colac peste pupaza...la lucru iar m-au mutat cu biroul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci e a 5-a oara in o luna jumate. Asa organizare dezastru ca in firma asta nu cred sa mai existe. Deja ma simt in plus pe acolo sa moara Veta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Singurul lucru bun pe ziua de azi e ca am primit telefonul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pe care nu am vreme acu sa il butonez ca tre sa ma culc. Maine ma trezesc devreme ca incepe tura 2 de umblatura dupa stample, legalizari si adeverinte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
My life is beauuuuuuuuuutiful!

+Quote Post
Meg
post Sep 18 2007, 10:45 PM
Post #7176

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

ma ce prostie mi se pare mie.. umblatul asta.. auzi, la biblioteca! de parca as fi calcat pe acolo vreodata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
noapte buna, ma retrag..

+Quote Post
rozy
post Sep 18 2007, 10:46 PM
Post #7177

Musafir

si io ma duc la nani....ca ma doare capul cu tot cu ochi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) sleep tight! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
fortelady
post Sep 18 2007, 11:37 PM
Post #7178

Musafir

ma duc sa mananc si sa ma culc. iar sunt varza...

+Quote Post
geoo
post Sep 18 2007, 11:47 PM
Post #7179

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

si io devreme acasa.... mor de somn!

Urasc ziua de azi!!! AM platit facturi (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) !!!

+Quote Post
Diana.
post Sep 19 2007, 12:15 AM
Post #7180

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu am senzatia ca muncim sa ingrasam statul roman ai carui reprezentanti isi bat joc de banii publici adunati de la fiecare dintre noi, in timp ce protectia sociala e la pamint! (IMG:style_emoticons/default/glare.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 716 717 718 719 720 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th January 2026 - 08:39 AM