![]() ![]() |
Mar 2 2007, 01:41 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Na dimineata! Am fost la bauta. Am baut, dar nu m-am imbatat. Cand beau tequilla nu ma imbat. Am ascultat muzica chill out, foarte frumos. Am si jelit un pic, gandindu-ma ca sunt ultimele mele zile de burlaceala....Ma rog, asta este (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Acum ma culc, ca nu mai vad tastele de somn. |
|
|
|
Mar 2 2007, 08:41 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
neata fetele!
eu azi am mare chef de viata,poate pentru ca o fi vineri! am chef sa fac miscare azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si tare mult imi palce vremea asta (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) |
|
|
|
Mar 2 2007, 08:51 AM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
eu mor de somn, ca de obicei (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
|
|
|
|
Mar 2 2007, 09:51 AM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
Neata!Io iar am ajuns mai devreme decat trebuia la birou (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ,da nu-i nimic ca asa mai apuc si eu sa intru pe forum.Astept sa vina sefii sa vad ce imi dau de facut azi ca am cam terminat ce aveam pe sapt asta..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pup fecina ca nu am mai vb demult cu ea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Mar 2 2007, 09:56 AM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
pup la tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) de cand nu ne-am vazuuuuutt (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
Mar 2 2007, 09:57 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 |
neata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) e vineri (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) si e soare si cald afara (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)
|
|
|
|
Mar 2 2007, 10:08 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ma doare capul. Porii mei expira numai tequilla. Si doar am jurat ca nu mai beau (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Mar 2 2007, 10:13 AM
|
|
Musafir |
Neata. Ma bucur si eu ca-i vineri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Mar 2 2007, 10:29 AM
|
|
|
Si eu ma bucur ca e vineri. Maine am interviul final, Doamne ajuta!
Azi noapte am dormit doar 4 ore, dar am visat atat de frumos, incat nici nu mai conteaza ca azi mor de somn (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Mar 2 2007, 10:46 AM
|
|
Musafir |
salutare fetele!
bafta la interviul final zimzi! eu abia astept sa se termine saptamana, sunt extrem de obosita si am o dispozitie de 2 bani. sper ca dupa saptamana asta sa fie totul mai bine... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th November 2025 - 11:46 PM |
|
|