![]() ![]() |
| rozy |
Sep 19 2007, 10:25 AM
|
|
Musafir |
meg...doar nu mi-oi deschide afacere acu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )...nu...imi fac pt mine...ca sa mai pierd timpul .urla geniul creatie din mine...
de plictiseala..eu si sor-mea am facut un tablou cu 2 spray-uri de masina si pasta de dint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ne-a venit cheful uitandu-ne la emisiunea aia ..unde se redecoreaza casele.si 2 gajici fac ornamente din..orice ) mai ramane sa-l inramam...mama a zis ca ii place (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Sep 19 2007, 10:39 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
aha, deci nu era vorba de cantitate industriala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
eu as lua sa fac un tablou si sa presez labutzele matzii acolo. sincer (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
|
| rozy |
Sep 19 2007, 11:19 AM
|
|
Musafir |
today is the big day! ma apuc de curatenieeeee..e necesar..nu se mai poate (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) see ya later aligator (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Sep 19 2007, 11:47 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
hihi, la noi sambata e zi de curatenie. dar curatenia nu se face numai de o singura persoana.
spor! |
|
|
|
Sep 19 2007, 11:58 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
neata! (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) !!! Cica trebuia sa ma trezesc dimineata ... si cica trebuia sa duc declaratiile pe luna asta! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Dar cu vremea asta de afara am dormit peste masura (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
Sep 19 2007, 12:17 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Ce bine o fi sa dormi! Nu mai imi aman niciodata examene!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Sep 19 2007, 01:39 PM
|
|
Musafir |
gata curatenia..acum tre sa apara sor-mea de la munca..si sa-si arunce hainele peste tot (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
sweet...si io zic la fel....anu asta am sa trag sa-mi iau toate examenele...in primul rand pt bursaaaa si in al doilea rand...sa stau si eu linistita vara...sa pot sa plec unde cand vreau eu..sau daca nu..sa ma angajez.... |
|
|
|
Sep 19 2007, 01:49 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Dap, Rozy, asa sa faci! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
In cazul meu macar daca nu as fi luat examenele, dar eu nu am fost la 3. Nu am mai dormit de vreo 2 saptamani mai mult de 1-3 ore, ca de, porcul se ingrasa in ajun cel mai bine! |
|
|
|
| kalua |
Sep 19 2007, 02:04 PM
|
|
Musafir |
Apropo de curatenie, am crezut ca mor aseara cand am ajuns acasa. Intru, geaca fiica-mii trantita pe jos, in mijlocul sufrageriei d-ra cu tatal ei jucau table, in spatele lor tot felul de freze si chestii cu care s-au destrabalat frezand tot ce-au prins. Pentru c-au facut prafaraie era si aspiratorul pe-acolo, plus ce-au mai acoperit ei cu praf, au scuturat si au lasat intins prin casa. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Sep 19 2007, 02:50 PM
|
|
Musafir |
nush cum se face...ca atunci cand ma dau si eu cu oja...incepe sa ma manance peste toott...si tre sa ma scarpin cu un pix (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 17th January 2026 - 05:15 AM |
|
|