IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 720 721 722 723 724 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Sep 19 2007, 05:27 PM
Post #7211

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Rozy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Azi m-au sunat unii sa ma cheme la un interviu. Acum, sunt in dilema, ca parca m-am cam obisnuit la astia, mai ales dupa cresterea de salariu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca ar fi sa plec, macar sa plec pe ceva ca lumea... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Sep 19 2007, 06:16 PM
Post #7212

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Saluti!
Eu am fost pe la prietenele mele,am ajutat la curatenie.Ce mai,de o saptamana vin acasa doar sa dorm si sa vorbesc cu domnu meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Maine ma duc la cumparare de blugi,pentru ca am constatat ca din cele 4 perechi pe care le aveam,nu ma mai incap decat 2.Iar din alea 2,in una stau chinuita.Deci e musai.

+Quote Post
rozy
post Sep 19 2007, 06:48 PM
Post #7213

Musafir

shi fashiiiiti? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
i'm home...iar am misunat inutil azi...adica fara nici un profit....
se apropie nunta lu' var-miu...el e avocat..si viitoare nevasta la fel...imi inchipui ce cuconete o sa vina la petrecere....noi o sa fim rudele sarace (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
da' voi pe unde sunteti? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Sep 19 2007, 09:10 PM
Post #7214

Musafir

Una bucata de fond depresionar de la mine, deci m-a apucat disperarea si nelinistea in asa hal ca mi-am dat programul tot peste cap. Don't ask why, it's kinda obvious (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) .
Voi, cum va dregeti tristeturile?

+Quote Post
Meg
post Sep 19 2007, 09:15 PM
Post #7215

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

eu incerc sa dorm. sau ma uit la tv.. sau beau o ciocolata calda (cu bucatele de ciocolata) si mi trece. sau ma apuc de vorbit cu o prietena. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

acum stau si astept o pitza, vine la pacheeeeeeeeeet adusa de fratelo. am cel mai fain frate din lume. in caz ca nu v-am mai spus asta (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Sep 19 2007, 09:22 PM
Post #7216

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Eu ma bucur de ultimele clipe din ziua asta atat de frumoasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
divi2007
post Sep 19 2007, 09:42 PM
Post #7217

Musafir

nu mai suprot parul imi vine sa ma tund i am spus la idioata de coafeza sa mi l fileze pe mijloc si ea tot intr o parte l a tuns

asa ceva n am mai vazut sa stii sa tunzi doar intr un fel (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
jolie
post Sep 19 2007, 10:24 PM
Post #7218

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Un pic si eu pe aici. Ca de obicei iar ma culc tarziu....ma duc sa fac o baita! Ce ploua afara...maine iar o sa dorm pe mine!
Walpu...pune-ti un film...o comedie draguta..ceva...sa treaca! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 19 2007, 11:04 PM
Post #7219

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Walpu, ce s-a intamplat? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post
kalua
post Sep 19 2007, 11:06 PM
Post #7220

Musafir

Eu mi-am tras sprancene deschise la culoare si-mi place cum a iesit.
Dupa aceea, in trapul cainelui, m-am dus la un business dinner, s-a schimbat sefia unui liferant de-al nostru si-a venit sa ne viziteze. Si apare tipa (americanca), am cazut pe spate: arata de max. 25 de ani dar trebuie sa aiba cel putin vreo 35, un tent imaculat, absolut niciun rid, simpatica.
Si am fost pentru prima data intr-un restaurant unde nu se mai fumeaza deloc (si cand te gandesti ca eu l-am ales (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , dar de cand n-am mai trecut pe-acolo s-au schimbat treburile) si am fumat 1 tigara in patru ore fara sa-mi lipseasca ceva, chiar sunt mandra de mine.

walpu (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 720 721 722 723 724 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th January 2026 - 05:06 AM