IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 722 723 724 725 726 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Master of Norule...
post Sep 20 2007, 10:03 AM
Post #7231

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Buna dimineata,
Walpu cand te apuca tristeturile fa ceva care iti face placere si ciocolata e buna desi ingrasa.
Si eu mai am perioade de ingrijorare da incerc sa fac ceva in timpul ala ca sa nu ma mai gandesc. Sentimentul ala de bine tot in capul nostru isi are originea.
Am vazut ultima poza pe care ai pus-o, cred ca ai putea incerca in paralel cu scoala si ceva modeling fara compromisuri. Ai niste ochi tare expresivi si frumosi, ca sa nu mai zic ca esti frumoasa cu totul.
La noi s-a oprit ploaia, da tot inorat e, da nu ma deranjeaza ca nu le duc dorul la caldurile din vara.

Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post Sep 20 2007, 10:29 AM
Post #7232

Musafir

Miss, sunt prea batrana pentru modelling, stii cum se cauta slabaturile se cauta si prospaturile. Oricum nu ma reprezinta. Daca m-as apuca de ceva pe langa ar fi make-up.
Aici e soare inca, eu am de scris catalogul si naspa e ca scriu destul de urat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , o sa trebuiasca sa ma straduiesc mai mult. Programul la scoala e infernal, copiii wackos, asa-s la gimnaziu, si ma secatuiesc de toate puterile. (Am glumit ieri cu ei despre noul manual Snapshot pronuntandu-l in gluma ca unii din Republica Moldova, no offence, sniepşot, nu mai zic ca toata ora numai sniepşoturi prin toata clasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Mai ma mira ca din punct de vedere al personalitatii sunt atat de slab construiti sau nu stiu sa comunice macar, daca ii intrebi despre ei nu numai ca e dificil sa scoti ceva dar nu stiu altceva sa-ti zica decat cum se numesc si eventual ca le place un sport. Grav, merg la scoala dar nu sunt invatati sa comunice, ba din contra e chiar o bariera impusa sau li se interzice exprimarea libera.
Eu nici la sala n-am fost de 2 zile ca ajung acasa dupa 8 seara si n-am vlaga deloc. Ieri am avut sedinta cu parintii, revoltati pe sistem sau neajunsuri= hartuire diriginte (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ma inteleg poate mai bine cu copiii decat cu semenii lor mai mari.
O zi adecvata va doresc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
blondina
post Sep 20 2007, 12:14 PM
Post #7233

Membru de Onoare

From: 7Th Heaven
Member No.: 16

helau beibs (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
geoo
post Sep 20 2007, 12:23 PM
Post #7234

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

E impropriu spus " neata " la ora asta? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
De cand cu vremea asta mohorata sunt terminata!!! Nu ma mai pot trezi dimineata, nu mai am chef de treaba ... o tot aman pe o zi cu soare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !
Mda ... cred ca azi ma mascuiesc .... ma uit la TV toata ziua .... stau la caldurica in pat ... pap ciocolata ((IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) n-am chef de nimeni si nimic!

+Quote Post
Diana.
post Sep 20 2007, 12:47 PM
Post #7235

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Poke, pliz, nu mai scrie "poop" ca "poop" in engleazeste insemneaza "caca" care ieste... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
kalua
post Sep 20 2007, 12:49 PM
Post #7236

Musafir

QUOTE(walpurgik @ Sep 20 2007, 10:29 AM) *
Daca m-as apuca de ceva pe langa ar fi make-up.

Cum e treaba-n tara cu asa ceva? Aici conditia sine qua non pentru a deveni visagist este meseria de frizer. De-asta sunt multi care invata cei 3 ani de frizerie/coafura, sa aiba diploma-n buzunar si sa poata face mai departe make-up-areala.

+Quote Post
jolie
post Sep 20 2007, 12:55 PM
Post #7237

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Fetelor am asa o stare nasapa. Sa fie vremea de vina? Geoo, te invidiez, ce as vrea si eu sa fiu acasa, la caldurica. Aici, la birou e frig.

+Quote Post
geoo
post Sep 20 2007, 01:08 PM
Post #7238

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

jolie ... da drumul la aer conditionat pe caldura (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) !!! Si la mine in casa e frig (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Edit: nu pot sa stau degeaba! Am schimbat lenjeria ... am bagat-o la spalat, am facut curat; acum cred ca ma apuc si de contabilitate ca am ramas in urma!!!!

+Quote Post
mps
post Sep 20 2007, 03:52 PM
Post #7239

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 1,591

(IMG:http://www.rba.es/libros/bon-dia-_catherine-vase_libro-MCEC059.jpg)

+Quote Post
katy87
post Sep 20 2007, 04:15 PM
Post #7240

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

buna!ce mai faceti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 722 723 724 725 726 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th January 2026 - 03:24 AM