![]() ![]() |
Sep 20 2007, 04:16 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Maat,ete ca stiam ce inseamna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar m-a luat valul.
Pup la voi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Sep 20 2007, 04:17 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Buna, Katy! Vine ploaia...
Buna, Poke! |
|
|
|
Sep 20 2007, 05:33 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Geo, ce harnicuta esti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu sunt fericita ca am scapat cu ex si acum ma refac lenevind. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mai vin caldurile pana la urma sau nu? Ma deprima vremea asta. Si totusi, am vazut o pereche de cizme foarte misto. E prea devreme sa imi cumpar? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Sep 20 2007, 05:42 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Azi vroiam si eu sa nu fac nimic!!! Dar pana la urma am facut tot ce era pus pe "stand-by"!!!
BV Sweet ca ai scapat de examene - ai dreptul la leneveala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !!! Cat despre vremea calda - (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) - si eu o cersesc .... dar zau ca eu mi-as cumpara cizmele chiar daca as sti ca ar reveni zilele cu 40 de grade C (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Saptamana viitoare vanez niste pantofi si blugi!!! Abia astept (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! |
|
|
|
Sep 20 2007, 05:55 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Eu maine!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
Deci daca nu gasesc pantofi, ma reintorc sa vad cizmele! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Btw, am observat in multe locuri forma de bot rotund spre ascutit (lol sper ca se intelege). Se merge incet incet spre ascutit iar? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Bravo, Geo! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
|
| divi2007 |
Sep 20 2007, 05:59 PM
|
|
Musafir |
da sweet si eu am vazut nu se mai poarta rotundul rotund merge spre ascutit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
Sep 20 2007, 06:15 PM
|
|
|
Am si eu unii asa (paradoxul rotundului ascutit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) si de-aia ma grabesc acum sa imi iau altii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Sep 20 2007, 06:44 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
buna seara..
eu mi-am facut simtta prezenta incepand cu forumul de animale.. pe fratemiu l-a lovit acum sa plece din casa, deci tre'sa ne imbracam si sa iesim. da' unde, ca habar n-am.. e o aglomeratie de crapi.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ce mai face fetele? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
| kalua |
Sep 20 2007, 09:42 PM
|
|
Musafir |
Azi a gatit romanca la emisiunea aia de care v-am spus si m-a impresionat tare: deci de aratat foarte bine, e pusa tot timpul la 3 ace, a rupt gura targului cu gatitul (si se vedea ca le are, fiecare miscare in bucatarie era asa cum trebuie sa fie). In plus, a adus un duo - harfa si nai care le-au cantat inainte de masa de mi-au dat mie lacrimile de incantare.
|
|
|
|
| rozy |
Sep 20 2007, 11:41 PM
|
|
Musafir |
feeeeetiliii? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 17th January 2026 - 01:34 AM |
|
|