![]() ![]() |
Sep 21 2007, 12:23 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
mda.....pt o nenorocita de ecografie ma tot codesc atat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) !!!!
Edit: bestial .... vecinu' are iar chef de muzica (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) !!! Se misca lustra! Il UCID pe copchilu' asta tampit!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Sep 21 2007, 01:03 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Am dormit si eu pana acum.Mi-a trecut si raul,inca imi e un pic de greata dar sper sa o rezolv si pe asta.
Mai tarziu plec iar la colindat prin oras,cu mama sa cumpere un cadou de nunta! |
|
|
|
Sep 21 2007, 02:35 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Nu stiu cum de naiba am plasat quiz`ul ala la cariera! Eu puteam sa jur ca era la quiz`uri!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
A se vedea si ora, tocmai venisem din oras si probabil si-a spus oboseala cuvantul. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
|
| kalua |
Sep 21 2007, 04:21 PM
|
|
Musafir |
Kalua, ceva gen femeia perfecta? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Expresia nu era cu la 4 ace? 4 ace, desigur 4! Eu nu zic degeaba ca uit romana! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Da, femeia perfecta. Romanca. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ia chiar sa pun mana sa caut reteta de peste pe care-a facut-o la antreuri, unul caruia nu-i place pestele aproape a lins farfuria! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) edit: am gasit si poze cu ea: (IMG:http://bilder.rtl.de/vox/dinner/rezeptbilder/k_504_teaserd.jpg) Asta a fost antreul (eu as fi ornat mai putin marginea farfuriei): (IMG:http://bilder.rtl.de/vox/dinner/rezeptbilder/3165.jpg) felul doi (si pe asta l-as fi aranjat altfel): (IMG:http://bilder.rtl.de/vox/dinner/rezeptbilder/3164.jpg) si desertul: (IMG:http://bilder.rtl.de/vox/dinner/rezeptbilder/3166.jpg) |
|
|
|
Sep 21 2007, 04:53 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
nu-mi revin!!!!!!!!! Iar am dormit .... am o continua stare de somnolenta!!!! Vad ca deja nu mai e nici soare afara (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ... cred ca iar ma duc sa ma culc
|
|
|
|
Sep 21 2007, 04:59 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 |
Kalua, in ce consta desertul ala?
Mi s-a facut foame! |
|
|
|
Sep 21 2007, 05:04 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
salutare.. eu sunt obosita, da' fericita: tocmai am plantat vreo 20 de trandafiri. care o sa-mi incante privirea la anul.. macar 10 sa se prinda, si m-am scos. iubesc trandafirii de toate culorile!
|
|
|
|
| kalua |
Sep 21 2007, 05:06 PM
|
|
Musafir |
mititik, parfait de rodie (in rodia scobita) in zabaione. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
Sep 21 2007, 05:08 PM
|
|
Musafir |
Vai ce mandra sunt ca-s romanca Kalua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ma bucur ca s-a descurcat admirabil. Imi plac si ornarile, dar eu sunt adepta stilului ala traditional de mancare...cand ma uit in farfuriile alea nici nu stiu ce-i pe acolo.
Meg, si mie-mi plac trandafirii, dar pana acum n-am plantat nici unii. La mine, mai e putin si se incheie o saptamana greuta. Astept weekendu' cu nerabdare. Maine seara ies intr-un club cu fostii colegi de facultate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Sep 21 2007, 05:22 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Ce frumos, Roxi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kalua, foarte tare romanca noastra! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 17th January 2026 - 12:06 AM |
|
|