![]() ![]() |
| kalua |
Sep 21 2007, 05:28 PM
|
|
Musafir |
Si s-o vedeti ce frumos e imbracata de fiecare data! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
Sep 21 2007, 06:05 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Mie mi-i friiiiiiiiig de nu mai pot (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) , parca mi-o intrat toamna in oase! Ma duc acasa (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) sa ma bag in pat!
|
|
|
|
| angeldust |
Sep 21 2007, 06:21 PM
|
|
Musafir |
feteloooooooooooor ma sinucid (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu imi vine sa cred ce am fost in stare sa fac! Ce gafa de incepator! Sunt o vaca! Stiti ca m-am tot laudat ca am telefon nou bla bla. Ei bine, tata-miu m-a rugat sa ii trimit lui telefonul meu vechi si ma suna mama-mea intr-o zi ca du-te repede dupa ce termini lucru sa te intalnesti cu X-ulescu ca vine in TM si sa trimiti telefonul prin el. Boooon...fug repede acasa...iau incarcator si tot...sterg mesajele primite din tel si il dau omului aluia sa il duca la tata-miu.
Azi ma suna mama-mea. "Bleago!!! De ce draku nu ti-ai sters mesajele din telefon?" Eu ma opresc din mers o secunda...ma gandesc sa ii zic ca "Ce ai mah? ce mesaje? esti crazy? am sters tot" si apoi ma loveste "Kkt!!! Nu am sters mesajele trimise! Fuck ! Fuck! Abort! Restore! " (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si tot ce am mai putut sa zic cu jumate de glas a fost "Erau compromitatoare rau? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) " La care mama-mea asa flegmatic " Nu stiam ca poti sa bei singura o sticla de vin...in rest nu mi se pare nimic surprinzator" . DEci sunt distrusa. Lasand la o parte mesajele despre betivaneli paranghelii si altele...aveam si mesaje din alea uber porcoase de mi-e rusine si voua sa vi le reproduc. Si cand ma gandesc ca le-a citit tata-miu...damn imi vine sa ma sinucid pe bune (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) De atunci ma tot gandesc, fac recapitulare sa imi aduc aminte ce mesaje aveam sa stiu cat de grava e problema si sincer mi se face din ce in ce mai rau. Deci cand o sa le citeasca tata-miu asa scoase din context o sa aajunga la concluzia ca sunt alcoolica, vorbesc ca o mahalagioaica la usa cortului, am prietene mai alcoolice ca mine si last but not least...fac sex cu barbati cu care nu numai ca nu sunt maritata...dar nici macar nu sunt prietenii mei. I'm going to just fucking die! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
Sep 21 2007, 06:23 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
ai facut-o de oitza!
acu' ce sa mai faci.. mai desfa o sticla si treci peste! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Sep 21 2007, 06:26 PM
|
|
Musafir |
ea rade (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si mie imi vine sa mor (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
Sep 21 2007, 06:37 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
(IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
te sustin.. zambind. no, e mai bine? eu mi-am amintit ca azi dimi mi-a fost drag sa merg pe susha (a se citi sosea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), pentru ca biciclistii mergeau la serviciu cred in grupuri, toti cu biciclete echipate, cu vestuta verde in spate.. frumos. chiar am zis: "-Asa da!" si asta se intampla in judetul Vs. incredibil, pe bune! am fost placut surprinsa sa vad cat de civilizati si atenti sunt (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Sep 21 2007, 06:42 PM
|
|
Musafir |
Angelu' sunt alaturi de tine...dar nu pot sa inteleg cum facusi asemenea gafa. Asta e...se mai intampla si la case mai mari, acum fii optimista, ca n-ai ce face.
|
|
|
|
Sep 21 2007, 06:44 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Doamna Injiner, alta data sa belesti ochii mai bine. Acu`, s-a dus, asta e, mortu` de la groapa nu se mai intoarce. Acu ai scirbici,, esti om matur, dom`le, io nu rid, dar nici nu as vrea sa fiu in papucii tai, sincer. Nu e cazul sa te sinucizi, adu-ti aminte bancu ala cu "am fujut cu abdul pe motocicleta, o sa locuim intr-un cort si o sa fabricam bombe". Capul sus, asta e... te dai la fund o perioada, esti fata cuminte... daca nu te-au luat ai tai la trei pazeste cu scandal maxim si cu promisiuni ca intr-o ora e tatal tau la usa, si asta in primele minute dupa citirea mesajelor, o sa supravietuiesti!
|
|
|
|
| rozy |
Sep 21 2007, 06:48 PM
|
|
Musafir |
uuhh...nasol angel... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) am trecut si eu printr-o mare rusinica cand mama mea,abia venita din italia...a facut curat si mi-a gasit mie un anume prosopel sub pat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) m-am simtit ca dracu
|
|
|
|
Sep 21 2007, 06:48 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Lasa anjel ca trece!!!! Si ai mei au asistat la multe momente "inedite" ... dar sunt parinti ... probabil momentan putin socati ... dar le trece!!! Eventual te comporti ca si cand nimic nu s-a intamplat si in timp se vor obisnui cu ideea ... sau se vor concentra pe altele!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 16th January 2026 - 10:30 PM |
|
|