![]() ![]() |
Sep 21 2007, 06:50 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Partea buna e ca macar ne simtim rau cind se intimpla o bazaconie dintr-astea; asta demonstreaza ca mai avem bun-simt si ne e rusine de parinti. Ceea ce e de bine...
|
|
|
|
Sep 21 2007, 06:54 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Bine mai, Angel! Daca tie, control freak, ti s-a intamplat asta, ce sperante sa mai aiba altii, muritorii? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acuma, nah, e nasoala treaba! Dar nu e chiar neagra. Explica-le si tu ca de fapt nu faci ce ai scris acolo, ci doar te dai si tu mare. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Sep 21 2007, 07:00 PM
|
|
Musafir |
Da mai...nici eu nupot sa cred cum de am acut o asemenea gafa! Lucrul asta m-a tampit de cap jur. Sunt asa neatenta si uituca ca intr-o zi o sa uit si cum ma cheama.
Asta e cea mai jenanta faza dupa faza din clasa a XI-a cand m-a dus mama-mea la urgente la gineco ca mi-a fost rau, aveam o anexita din aia tzapana...si cand a vazut ca doctorul mi=a prescris ceva ovule s-a dus sa se certe cu el ca ceee....fata mea e virgina...nu ii prescrieti asa ceva. Si boul si cretinul de doctor care o mai si cunostea pe deasupra...a turnat tot domle! Sa imi crape obrazul nu alta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Mie ca mie..dar cum s-o fi simtit mama-mea nici nu vreau sa stiu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
|
| rozy |
Sep 21 2007, 07:06 PM
|
|
Musafir |
ca sa nu mai spun eu de momentul in care a intrat buni peste mine si iubu...cand faceam si noi o treaba...am incercat sa ne invelim...cearsaful era mototolit=>probabil i-a vazut curu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Sep 21 2007, 07:10 PM
|
|
Musafir |
Ca sa nu mai zic de reversul medaliei...ca au facut si ai mei gafe la viata lor, pe care am incercat sa mi le sterg din minte ca sa nu raman traumatizata pe veci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi amitesc doar faza cu prezervativul desfacut de pe noptiera ....si avand in vedere ca eram diabolica de mica n-am putut rezista tentatiei sa nu o chinui pe mama-mea putin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si am luat asa o moaca serioasa si grava si m-am dus si i-am zis "Vezi ca ai uitat un prezervativ pe noptiera. Nu stiam ca voi doi chiar faceti sex" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si cred ca nici nu eram la liceu inca, eram mai mica oricum. Saraca mama-mea a rosit ca racul instant...mai ca nu ii venea sa planga (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (imaginati-va ca mama-mea e genul ala care nici la filme in care sunt scene mai picante nu se uita daca e cineva de fata )
|
|
|
|
| rozy |
Sep 21 2007, 07:13 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ...acum...iesind din sfera sexuala...eu pe la 4-5 ani.. m-am urcat impozanta pe mobila..si le-am spus parintilor mei :cand voi o sa MURITI!! mobila asta o sa-mi ramana mieeee!!!! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
|
| fortelady |
Sep 21 2007, 07:15 PM
|
|
Musafir |
lasa anjel, maica-mea nu se mai uimeste de ce fac. a ajuns la concluzia ca pot sa fac ce vreau, sa beau cat vreau, sa vorbesc ca un porc samd.
|
|
|
|
| angeldust |
Sep 21 2007, 07:16 PM
|
|
Musafir |
rozy (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) super tare faza
|
|
|
|
| rozy |
Sep 21 2007, 07:18 PM
|
|
Musafir |
da...insa pe ei nu prea i-a amuzat la momentul respectiv (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Sep 21 2007, 07:26 PM
|
|
Musafir |
taci ca io de mica l-am facut de ras pe tata-miu cu instinctele mele de alcoolica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tot vreo 4 ani aveam, era ceva reuniune de familie cu multe neamuri. Si ei barbatii beau bere. Si io curioasa...vreau sa beau si eu. Si tata-miu la inceput nuuu ca nu e voie, neamurile pe capu lui "Da da-i la fata sa guste putin, ce are?" Si imi da o gura. Booon...ma mai plimb io pe acolo..tot pe langa tata-miu, ma tot uitam cu jind la pahar. Ma intreaba "Mai vrei" Io...cu ochii sclipiciosi "Mdaaa". Iara ma mai plimb o tura...ma tot fastacesc pe langa bere pe acolo, tata-miu ma ignora. Si la un moment dat ma enervez si ma rastesc la el "Auzi da tu nu ma mai intrebi odata daca mai vreau?" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 16th January 2026 - 10:28 PM |
|
|