![]() ![]() |
Sep 21 2007, 10:39 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Angel, lasa ca si mie mi s-a intamplat ceva asemanator. Doar ca eu nu aveam mesaje atat de compromitatoare ca tine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si doar ca taica-miu mi le citea intentionat, va dati seama ce urat! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Aveam si eu mesaje de la diversi, diverse glume care scoase din context te duceau la altele..Chiar nu aveam chef sa imi cunoasca el toata viata personala.
Ma uitam la emisiunea lu` Savuica si spunea una ca la 16 ani face sex zilnic de 3 ori pe zi. Oare ea ce mesaje are in telefon? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Eu dupa ce am dormit azi toata ziua, cred ca m-am refacut dupa examene, sunt ca noua. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| rozy |
Sep 21 2007, 10:43 PM
|
|
Musafir |
daca face zilnic de 3 ori pe zi s-ar putea sa nu ajunga la majorat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
|
Sep 21 2007, 10:47 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Bai, deci nu mai pot (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) M-am innecat si cu mancarea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Adica stiu ca la momentul respectiv sunt faze aiurea si ti-ar placea sa sapi o groapa instant si sa te ascunzi dar nah...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi amintesc de ce a patit o amica de-a mea: era singura acasa si s-a riscat sa-si cheme iubitelu' ...s-au apucat ei de una de alta si vine taica-su. Noroc ca era iarna si erau sub plapuma, tipa cand a auzit ca taica-su se indreapta spre camera ei l-a impins pe ala in jos sub plapuma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Taman atunci intra taica-su in camera iar de sub plapuma se vedeau 3 picioare ca ala in asemenea momente n-a mai simtit ca statea cu un picior la aerisit (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Noroc ca era lumina stinsa, nu era decat tv ul aprins, taica-su era ametit bine si n-a observat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Geoo mergi la doctor! |
|
|
|
| rozy |
Sep 21 2007, 10:49 PM
|
|
Musafir |
bine ca nu l-a impins jos din pat in curu gol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Sep 21 2007, 10:59 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Bacardi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Rozy, eu am mai zis ca sunt emancipate rau fetele din ziua de astazi! Probabil o sa ajunga la 18 ani ori nimfomana ori saturata de sex! lol Ma uitam acum la emisiunea asta si este invitata Dana Dorobantu. Cat de frumoasa este femeia asta!!! Imi place super mult de ea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
|
| divi2007 |
Sep 21 2007, 10:59 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) , fetelor sunteti nebune de legat, la faze de astea nasoale ti e mai rusine de parinti decat de restul
eu odata m am imbatat cand tata punea vinul din damingeana in sticle eram mai micuta , ca sa nu mai zic ca odata am facut criza de fiere + diaree de la must (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ma duc la nani ca maine merg la lucru good (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Sep 22 2007, 08:34 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Neata!
Pfuu...ce m-am amuzat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi-ati inveselit dimineata! Peseu:si eu m-am imbatat cu visine din visinata (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
Sep 22 2007, 09:11 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata. Nu stiu de ce naiba sunt asa matinala. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
Sep 22 2007, 09:13 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Szi pai sa nu iti ocupe careva locul acilea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) la matinal :-P
|
|
|
|
Sep 22 2007, 09:20 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 16th January 2026 - 06:45 PM |
|
|