![]() ![]() |
| rozy |
Sep 22 2007, 10:02 AM
|
|
Musafir |
gut morning!! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) wedding day today (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Sep 22 2007, 10:19 AM
|
|
Musafir |
Rozy distractie maxima!
Eu ma simt ca un kur ca sunt pe stop (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar am zis ca deseara ies in oras si daca stiu ca ma tarasc in 4 labe pana acolo, ca n-am mai iesit de vreo luna cred si deja nu se mai poate! |
|
|
|
| rozy |
Sep 22 2007, 10:47 AM
|
|
Musafir |
sper sa ma distrez....e nunta lu' var-miu ...vin toate rubedeniile...si nu tre sa fiu tzapana...ei..oricum au vazut la majoratul meu cat duc....si e si gena de altfel...deci nu ar fi dubios (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
fetili...e asa grav daca nu imi pun dresuri?ca nu le suport neam!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am o rochita cam pana pe la genunchi...deci mult picior nu se vede...da' mama mi-a facut scandal...cum sa merg fara dresuri dom'le?!?!?! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
Sep 22 2007, 11:04 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Rozy nu e dom'le nici o chestie! Numai sa nu-ti fie frig pe acolo si sa-ti capete picioarele o culoare din aia nasoala in picatele..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici eu nu ma innebunesc dupa dresuri, imi provoaca mancarimi. Totusi, ai putea sa faci o exceptie (ca sa fi tzapana pana la capat) si sa-ti iei din alea pana la pulpa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| rozy |
Sep 22 2007, 11:09 AM
|
|
Musafir |
bacardi....nu cred ca ai inteles sensul cuv "tzapana"...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...tzapana nu in sensul de tare,cool...hot..etc...tzapana in sensul de muci,paleta,turta,avion etc.... (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
io ma gandeam ca solutie..sa nu-mi cada dresurile...sa pun chilotii peste \..dar pe urma daca imi cad cu tot cu chiloti?(IMG:style_emoticons/default/huh.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
Sep 22 2007, 11:16 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Am inteles bre! Gandeste-te numai ce bine ai arata si ti s-ar mai sterge din pacate.
|
|
|
|
Sep 22 2007, 11:22 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
neatza! azi sunt nunti, huh? si fratemiu se duce.. l-au agatzat sa mearga mai devreme ca sa ii puna funde & co la masina, ca s-o bage in alai. asa ca eu o sa crap azi.. de plictiseala..
|
|
|
|
| rozy |
Sep 22 2007, 11:25 AM
|
|
Musafir |
bine...fie...mi-oi pune dresuri...dar daca ma enerveaza...dupa ce se imbata toata lumea...ma duc la baie si le dau jos (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
|
|
|
|
Sep 22 2007, 11:27 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
vezi sa ti iei de rezerva o pereche.. eu mi-am agatat in prima jumate de ora, asa ca a trebuit sa dau jos si sa stau la piciorul gol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Sep 22 2007, 11:28 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 |
Neata! Eu am o stare naspa! M-am uitat la un film aseara care m-a dat peste cap....sa fie asta motivul?!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 16th January 2026 - 06:47 PM |
|
|