IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 733 734 735 736 737 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Bacardi_Girl
post Sep 22 2007, 12:37 PM
Post #7341

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Vezi ma Meg cum te mananca pe tine sa-i dai idei fetii...pai exact asta o sa faca acum, isi ia dresuri, o multumeste pe mami a ei si cum ajunge acolo baga rapid 2 pahare si se agata in primul scaun ca sa aiba scuza sa ramana fara (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post Sep 22 2007, 03:21 PM
Post #7342

Musafir

Nu intru 2 zile pe forum si ce gasesc? invazie de bebelusi (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Moama ce de topicuri despre bebe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Que tal?

+Quote Post
Szimcsi
post Sep 22 2007, 03:27 PM
Post #7343

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Zi mersi ca tu gasesti doar pe forum. Eu, in plus, sunt invadata de bebelusi si in viata de zi cu zi. Toate prietenele mele sunt ori proaspete mamici, ori gravide. Si ce ma enerveaza cel mai tare la chestia asta e ca toate ma intreaba ce am eu de gand...Cica "the click is ticking!" (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
jolie
post Sep 22 2007, 03:43 PM
Post #7344

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Si eu la fel! Nu stiu cred ca ceva se intampla....numai bebei in jurul meu, prietene insarcinate, la servici discutii despre sarcina, copilasi....etc
Si evident toata lumea ma intreaba cand fac un bebe....parca este o moda ca la 1 an de la nunta sa faci bebe. Pai eu nu stiu raspunsul la intrebarea "cand faci un copil?"..chiar nu stiu...

+Quote Post
walpurgik
post Sep 22 2007, 03:53 PM
Post #7345

Musafir

QUOTE(Szimcsi @ Sep 22 2007, 04:27 PM) *
Zi mersi ca tu gasesti doar pe forum. Eu, in plus, sunt invadata de bebelusi si in viata de zi cu zi. Toate prietenele mele sunt ori proaspete mamici, ori gravide. Si ce ma enerveaza cel mai tare la chestia asta e ca toate ma intreaba ce am eu de gand...Cica "the clock is ticking!" (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Lasa ca pe mine ma intreaba toata ziua cand te mariti, apoi de-o incepe cu bebeii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
geoo
post Sep 22 2007, 04:45 PM
Post #7346

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Dupa ce ca e o zi SUPERBA afara si eu stau in pat.... si dupa ce ca toata dupa-amiaza m-am chiorat numai la filme de trei lei ... mi-au luat si netul!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Asa fac aproape in fiecare sambata sau duminica si bineinteles ca la deranjamente nu raspundea nici cucu!!!!

+Quote Post
angeldust
post Sep 22 2007, 05:14 PM
Post #7347

Musafir

Mai fata, tu te plangi mai mult ca mine nu ma mai joc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tate iti merg prost, ti-o fi facut careva voodoo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Philia
post Sep 22 2007, 05:35 PM
Post #7348

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Eu dormi ca o purcica.Si ma trezira ai mei,de fapt maica mea care vroia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ciorapi ca se duce la nunta!
Si acus sunt singura si ma dreg cu un fervex ca de 2 zile am greturi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si ala e singurul din casa care contine lamaie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Sep 22 2007, 05:47 PM
Post #7349

Musafir

(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/ist2_1048148_thinking_face.jpg) Greturi, zici (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Suspect, tu greturi, Diana umple forumul de bebe, Szi e intrebata la fiecare colt de bebe, ciudate lucruri se petrec la voi in oras. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Philia
post Sep 22 2007, 05:49 PM
Post #7350

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Daa....cred ca e epidemie.Doar ca mie mi se trage de la un sandwish suspect (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cred (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 733 734 735 736 737 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th January 2026 - 05:05 PM