![]() ![]() |
Sep 22 2007, 12:37 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Vezi ma Meg cum te mananca pe tine sa-i dai idei fetii...pai exact asta o sa faca acum, isi ia dresuri, o multumeste pe mami a ei si cum ajunge acolo baga rapid 2 pahare si se agata in primul scaun ca sa aiba scuza sa ramana fara (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
|
| walpurgik |
Sep 22 2007, 03:21 PM
|
|
Musafir |
Nu intru 2 zile pe forum si ce gasesc? invazie de bebelusi (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Moama ce de topicuri despre bebe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Que tal? |
|
|
|
Sep 22 2007, 03:27 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Zi mersi ca tu gasesti doar pe forum. Eu, in plus, sunt invadata de bebelusi si in viata de zi cu zi. Toate prietenele mele sunt ori proaspete mamici, ori gravide. Si ce ma enerveaza cel mai tare la chestia asta e ca toate ma intreaba ce am eu de gand...Cica "the click is ticking!" (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
Sep 22 2007, 03:43 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 |
Si eu la fel! Nu stiu cred ca ceva se intampla....numai bebei in jurul meu, prietene insarcinate, la servici discutii despre sarcina, copilasi....etc
Si evident toata lumea ma intreaba cand fac un bebe....parca este o moda ca la 1 an de la nunta sa faci bebe. Pai eu nu stiu raspunsul la intrebarea "cand faci un copil?"..chiar nu stiu... |
|
|
|
| walpurgik |
Sep 22 2007, 03:53 PM
|
|
Musafir |
Zi mersi ca tu gasesti doar pe forum. Eu, in plus, sunt invadata de bebelusi si in viata de zi cu zi. Toate prietenele mele sunt ori proaspete mamici, ori gravide. Si ce ma enerveaza cel mai tare la chestia asta e ca toate ma intreaba ce am eu de gand...Cica "the clock is ticking!" (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Lasa ca pe mine ma intreaba toata ziua cand te mariti, apoi de-o incepe cu bebeii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Sep 22 2007, 04:45 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Dupa ce ca e o zi SUPERBA afara si eu stau in pat.... si dupa ce ca toata dupa-amiaza m-am chiorat numai la filme de trei lei ... mi-au luat si netul!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Asa fac aproape in fiecare sambata sau duminica si bineinteles ca la deranjamente nu raspundea nici cucu!!!!
|
|
|
|
| angeldust |
Sep 22 2007, 05:14 PM
|
|
Musafir |
Mai fata, tu te plangi mai mult ca mine nu ma mai joc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tate iti merg prost, ti-o fi facut careva voodoo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Sep 22 2007, 05:35 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Eu dormi ca o purcica.Si ma trezira ai mei,de fapt maica mea care vroia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ciorapi ca se duce la nunta!
Si acus sunt singura si ma dreg cu un fervex ca de 2 zile am greturi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si ala e singurul din casa care contine lamaie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| walpurgik |
Sep 22 2007, 05:47 PM
|
|
Musafir |
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/ist2_1048148_thinking_face.jpg) Greturi, zici (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Suspect, tu greturi, Diana umple forumul de bebe, Szi e intrebata la fiecare colt de bebe, ciudate lucruri se petrec la voi in oras. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Sep 22 2007, 05:49 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Daa....cred ca e epidemie.Doar ca mie mi se trage de la un sandwish suspect (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cred (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 16th January 2026 - 05:05 PM |
|
|