IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 735 736 737 738 739 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Sep 22 2007, 07:39 PM
Post #7361

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Draga, in poza aia arati mai matura decit esti acuma! Ce dai apa la soareci de pomana ?! Vrei caftangeala? (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) Pe cuvint de onoare ca acum arati mult mai bine decit atunci. Dixit!

Aha! Deci sintem doua! Anjel, te-ai zaharisit, bre?! Atunci aratai ca o diva desueta, acum arati ca o femeie tinara cu lipici .
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Sep 22 2007, 07:42 PM
Post #7362

Musafir

hihihi...ce sprancene subtiri aveam, asa era trendu atunci...toate ne chinuiam sa avem sprancene cat mai subtiri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Da da...aratam ca o diva desueta... da ce lipici aveam la barbati atunci nu aveti voi idee (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (defapt tocmai de aia cred ca aveam) LA draku...cred ca ma apuca o criza de personalitate si ma fac iar blonda platinata (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Pacat ca nu am nici o poza din perioadele cand am fost mov, albastru sau portocaliu in cap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (asta ar cam fi si explicatia pentru injumatatirea parului)

+Quote Post
Diana.
post Sep 22 2007, 07:48 PM
Post #7363

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Cred ca cel mai bine ti-ar sta blonda, insa nu platinata, ci culoarea nisipului. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si nu cu sprincenele asa jumulite!

+Quote Post
rozy
post Sep 22 2007, 07:52 PM
Post #7364

Musafir

nails-check....make-up check...acush...hair time!! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
Meg
post Sep 22 2007, 08:07 PM
Post #7365

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Angelika, mie imi place cum aratai.
mai ales ce privire ai aruncat pozarului! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
hai ca erai si esti frumoasa. acum esti implinita, stii cum se zice. pe bune, esti ff simpatica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Sep 22 2007, 08:24 PM
Post #7366

Musafir

10x girls (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) deja mi-a crescut self esteemul cu vreo 70 % (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cu vodka pe care o voi bea in seara asta numa bine revine la normal (200% adica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

+Quote Post
roxanica10
post Sep 22 2007, 08:26 PM
Post #7367

Musafir

Angelu' sunt socata; dar in poza aia esti blonda blonda...in celelalte de pe grup ai o alta nuanta de blond. Chestia e ca barbatii intorc mult mai usor capul dupa blonde.
Vis-a-vis de look-ul tau, mie-mi plac toate variantele, inclusiv cea de acum. Am impresia ca tie ti se potrivesc toate culorile de par, esti f norocoasa. Am si eu o prietena genul asta si chiar ca-i bine. Mie-mi vin mai toate culorile, mai putin blondul. Si evident, ca pe ala mi s-a pus pata, dar n-am reusit s-o conving pe coafeza.

Si in jurul meu toata lumea-i insarcinata sau are bebe si evident ca-s destul de des batuta la cap cu intrebarea: cand se va intampla si la noi? Dar la mine a devenit obisnuinta si le spun ca peste un an....dar numai Dumnezeu va sti cand se va intampla.
Distractie placuta celor care iesiti la distractie; eu am renuntat in ultimul moment, din cauza unor dureri de burta.

+Quote Post
divi2007
post Sep 22 2007, 08:31 PM
Post #7368

Musafir

mie imi place mai mult cum esti acum adica cu freza asta noua te face dulcica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , cum zicea maat daca vreai blond sa fie nisipiu pt ca te prinde blondul eu zic sa te faci

+Quote Post
roxanica10
post Sep 22 2007, 08:33 PM
Post #7369

Musafir

Pai blondu' ala care-l avea ea la bac, era la moda atunci, acum chiar ca nu mai e pe val. Si eu votez cu nuanta de care zice Maat, e mai discreta si mai nobila.

+Quote Post
angeldust
post Sep 22 2007, 08:58 PM
Post #7370

Musafir

stati sa vedeti ce va pregatesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sunt crazy rau (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Verificati pozele de pe grup peste 5 minute...ca pun niste poze belea...dar le scot maine..deci azi e once in a lifetime opportunity

+Quote Post

2207 Pages V  « < 735 736 737 738 739 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th January 2026 - 03:18 PM