IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 736 737 738 739 740 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Sep 22 2007, 09:14 PM
Post #7371

Musafir

Eu cred ca te-au schimbat cand ai intrat la scoala, nu semeni deloc cu cea care esti acum. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Cel mai mult imi place aia cu tortul. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 22 2007, 09:14 PM
Post #7372

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Faine poze deci esti blonda de fapt.Mie mi-a placut cel mai tare poza ce o aveai mai de mult pe avatarul ce l-ai avut inainte de Pierrot, machiata de Walpu zice-ai tu.Iti statea f. bine culoarea aia. In poza de liceu, pari extrem de serioasa.
Auzi Angel si sa superi tu asa parinti blanzi. De obicei parintii trec cu vederea multe dar se consuma.

+Quote Post
kalua
post Sep 22 2007, 09:16 PM
Post #7373

Musafir

Aaa! Mai vroiam sa spun ca ai evoluat, mie-mi placi acum cel mai mult!

+Quote Post
angeldust
post Sep 22 2007, 09:23 PM
Post #7374

Musafir

Nah...mai vroiam sa mai pun niste poze da imi da eroare si in plus nu mai am vreme ca tre sa ma imbrac (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sper ca v-ati distrat o tura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Sep 22 2007, 09:25 PM
Post #7375

Musafir

Distractie maxima, anjelu. Si nu fa nimic ce n-as face si eu. (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)

+Quote Post
jolie
post Sep 22 2007, 11:14 PM
Post #7376

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Ce va mai distrati voi aici...ce bine. Eu acum am venit din oras!

+Quote Post
Diana.
post Sep 22 2007, 11:20 PM
Post #7377

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu am atipit un pic pe canapea si m-am trezit. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
divi2007
post Sep 22 2007, 11:29 PM
Post #7378

Musafir

si mie mi e somn (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Sep 23 2007, 04:30 AM
Post #7379

Musafir

fratilor, moderator ar trebui sa ma puneti, raportez 22 de guests la ora 5.30 dimineata. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Stau de veghe in lanul de secara internautica. O fi montignaca faina de secara asta? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Sep 23 2007, 09:04 AM
Post #7380

Musafir

'Neata, gagici!
E MM faina de secara, mi-a confirmat kalua ieri, asa ca am produs o paine de casa cu faina de secara si tarate de grau!
Fetelor, e o dimineata superba de septembrie, am chef sa crailesc pe tarmul marii, dar constiinta imi zice nu si nu, tai-o la aerobic! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) care o fi varianta cea mai sanatoasa?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Parca mi-as scoate "amore puro" pe malul marii....ca-mi pica drag, si asta se imtampla rar...
Angelule, sa stii ca eu nu mint, eventual omit sa spun adevarul, cand e de rau....deci, arati mult mai bine acum decat in poza de la bac, acum ai o privire de femeie care stie ce vrea(?!), inteligenta, sexoasa, culoarea asta de acum te prinde de minune, la fel si tunsoarea. Chiar voiam sa intru acum doua seri pe forum si sa te atentionez sa te uiti pe RAI1. Era Miss Italia 2006 cu o tunsoare asemanatoare, care te-ar fi prins de minune. Toata smecheria statea in breton, taiat in trepte, dar f usor vizibil. Sa te uiti in seara asta la italieni, s-ar putea sa nu se fi terminat concursul, fiindca erau multe concurente, si obsedatilor astora le place sa studieze totul slowly.
V-am pupat!
Gata, zarurile au fost aruncate! O tai la aerobic (sau tae-bo, cum ne-o fi norocul), m-a sunat amica mea...ne-am ingrasat amandoua cate 2kg in concediu si avem constiinta incarcata rau!
A presto!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 736 737 738 739 740 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th January 2026 - 03:16 PM