![]() ![]() |
Sep 23 2007, 09:30 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Sep 23 2007, 10:26 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Angel.....mi-ai adus aminte de perioada aia cu sprancene subtiri (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
in rest iti spun ca aratai super si la vremea aia si acum!!!! Dar votez pt cum arati acum (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (atunci erai o pustoaica (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) Sweet....nu e vb de spital! Doar ca stomacul meu face figuri mari in ultima perioada! |
|
|
|
| rozy |
Sep 23 2007, 10:31 AM
|
|
Musafir |
gut morning girlzzz! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) pe mine ma inteapa inima.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) de HIN mi se trage
|
|
|
|
Sep 23 2007, 10:44 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 |
Neata!!!!
Acum m-am trezit si eu..e 12! |
|
|
|
Sep 23 2007, 11:07 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
buna dimineata!!!
tare greu... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Sep 23 2007, 11:08 AM
|
|
Musafir |
rozy ce ai femeie? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) poate o fi vreun muschi ceva intercostal. Cum o fost nunta? Poze ceva?
Iesirea mea in oras a fost ingrozitor de plictisitoare...io nu inteleg ce se intampla. Timisoara asta nu mai are un club de doamne ajuta si atatia oameni (barbati) urati cred ca nici intr-un alt oras nu mai gasesti (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
| walpurgik |
Sep 23 2007, 11:14 AM
|
|
Musafir |
Era Miss Italia 2006 cu o tunsoare asemanatoare, care te-ar fi prins de minune. Toata smecheria statea in breton, taiat in trepte, dar f usor vizibil. Sa te uiti in seara asta la italieni, s-ar putea sa nu se fi terminat concursul, fiindca erau multe concurente, si obsedatilor astora le place sa studieze totul slowly. Din cate imi amintesc eu, Miss Italia de anul trecut avea parul scurt si se mandrea cu asta, spunea chiar ca e prima oara cand o femeie cu parul scurt castiga un asemenea concurs si ca ea ar fi reprezentanta lor. Acu o renuntat la parul scurt? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Frumoasa femeie oricum, niste ochi fenomenali si sa stiti ca solida ca structura, nu era slaba deloc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/mssial26-1.jpg) |
|
|
|
Sep 23 2007, 11:23 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Buna dimineata,
Pai la asa o frumusete i se potrivea cred orice freza. Dr. Wise eu nici nu stateam pe ganduri ma duceam sa ma plimb pe malul marii. Nu stam mai aproape de mare ca am merge mai des, tare frumos in orice anotimp. Apropo cum e vremea tot soare si cald? Beau si eu cafea cu ciocolata langa si ne ducem un pic la plimbare prin padure.Au aparut brandusele poate ajungem pana in Poiana e o splendoare cand sunt inflorite. Sa aveti o duminica cu relax si ce vreti voi. Geoo du-te la doctor nu mai amana. Am pus pozele cu marea sunt incurabila in ce priveste marea la anul sper sa mergem de 2 ori. |
|
|
|
Sep 23 2007, 11:28 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
neatza.. am facut si eu ochi dar nu ma simt prea bine
asa ca.. directia inapoi in pat. have fun, geoo |
|
|
|
Sep 23 2007, 11:46 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
neatza meg......
have fun unde girl? Imi citesti gandurile (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 16th January 2026 - 01:32 PM |
|
|