IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 738 739 740 741 742 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Sep 23 2007, 11:54 AM
Post #7391

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

gata!!! am pus poze pe grup!!!
delectati-va privirile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Sep 23 2007, 12:14 PM
Post #7392

Musafir

Surorile Kessler (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da v-ati distrat nu gluma (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Zici ca asa Albi ...u're next to go? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Da sa vezi ce te bat ca nu ai pus pozele in albumul tau, ca sa imi faci mie de lucru (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am schimbat numele, ca sa stie lumea ce si cum.

+Quote Post
albinuza
post Sep 23 2007, 12:33 PM
Post #7393

V.I.P.

maiiii ce sa zic?? da ne-am distrat..ca am vrut noi.nunta practic a fost plistisitoare. din aia de fite, unde toti incercau sa salveze aparentele. si aveau niste figuri asa de tapene.....si beau finut din paharul cu vin cu un deget in sus de parca le era scarba si beau pentru ca trebuia. nu ca le-ar fi placut. Doamne fereste!! pacatele mele!!!
Si ca urmare a acestei nunti m-am ales cu 3 degete din 5 de la fiecare picior vinete si cu bataturi.si azi pe la 2-3 ar trebuie sa mergem la ciorba de potroace. sa vedem daca putem sa ne urnim.
daa cred ca sunt urmatoarea. am prns buchetul nu? si el jartica. deci tre sa lua masuri.
aaa sa va zic de buchet? pai mi-a fost tare teama sa nu-mi cada in cap. crek are 2 kile frateee!!!
cand a ajuns in dreptul meu am facut gen o pasa de volei ca sa-l resping sa nu cumva sa se strecoare printre maini direct in dantura mea.
si pentru album imi pare rau!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) fara sa-mi da seama!!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post
Meg
post Sep 23 2007, 12:38 PM
Post #7394

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

fain pozele, le-am vazut si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
da' cu mireasa niciuna, domle, sa vad si eu ce rochie avea.. (bine, e si ea intr-un coltz, dar..)

+Quote Post
albinuza
post Sep 23 2007, 12:43 PM
Post #7395

V.I.P.

pai mireasa a cam fugit de noi.
am fost intampinati de socrii mari si de nasi. pe ea cred ca am vazut-o pe la jumatea nuntii cand s-a gandit sa treaca pe la noi pe la masa. rochia....dragalasa....dar nu am fost inebunita. ma asteptma la ceva mult mai interesant la cat a laucat-o. o sa caut o poza mai clara. sa vad daca gasesc.

+Quote Post
Meg
post Sep 23 2007, 12:50 PM
Post #7396

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
cum sa fuga bre? mama.. da' ce nunta a fost aia? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
geoo
post Sep 23 2007, 12:58 PM
Post #7397

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Albi ..... casa de piatra (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! (sa fiu macar prima!)
BV voua ca v-ati distrat!!

Eu sunt disteapta foc! Ma plictiseam si m-am hotarat sa-mi trag un machiaj de zile mari....toate bune si frumoase, numai ca dupa ce ma pictez frumos la ochi ma pune necuratu' sa dau cu degetul usor pe ochi ca ma manca!!! Si cum m-am jucat cu niste ardei iuti dimineata (DAR JUR CA M-AM spalat pe maini de cel putin 3 ori) nu va spun cum a ajuns acum machiajul meu de la ochiul stang (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 23 2007, 01:26 PM
Post #7398

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Geo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Walpu, sa stii ca si eu am observat: de unde atatia guests si la orele cele mai matinale? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Si nu stiu cum se face, dar numarul este mai mereu 22 sau oricum, prin zona. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu mi-am facut un obicei in a ma scula la ore foarte matinale. Azi, de exemplu, m-am sculat la 2..si nu mi-a fost usor sa ma desprind de pat.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Superba missa! Cu asemenea trasaturi iti sta bine si cheala si cu un sac in cap! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Apropo de par scurt, mie mi se mai pare super frumusica Raluca, asistenta Getei Voinea, daca va uitati la emisiune. Dar si ea are niste trasaturi foarte frumoase.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
geoo
post Sep 23 2007, 01:31 PM
Post #7399

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Gata, am carpit ochiu'!!!

Offff ce-i cu grila asa de programe tv pt week-end?!!! Parca pe vremuri bagau comedii si alte chestii care erau mai usor de digerat decat prostiile astea de programe "divertisment" care te fac sa-ti dai cu tifla'n cap non stop!

+Quote Post
fortelady
post Sep 23 2007, 03:54 PM
Post #7400

Musafir

uite aici program de divertisment de duminica: sa incerci sa stai la calculator si sa ai in ordine:
- doi caini care chiraie afara ca vor inauntru (unul se va aseza pe post de presulet sub picioare, al 2lea va topai prin casa si va demola tot)
- un motan care se culca in fata monitorului cu capul pe mouse si da cu ghearele in tastatura. asta dupa ce a mirosit plin de interes noul laptop si a jucat bambilici cu cablurile. ah, si a dormit langa el pe masuta, sa nu-l fure nimeni (e al nostru!!)
- un motan nr 2 care se vaita stins ca e nebagat in seama, ca viata e de rahat, ca vrea in brate, sau macar mangaiat pe cornite, si ca e si lapte prin bucatarie si ce bun ar fi...

+Quote Post

2207 Pages V  « < 738 739 740 741 742 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th January 2026 - 01:32 PM