![]() ![]() |
| angeldust |
Mar 2 2007, 11:57 AM
|
|
Musafir |
What are you talking about? Ce invisible? Ce ignore? Ca nu pricep (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
ti-am raspuns la dedicatii...de cand lumea |
|
|
|
Mar 2 2007, 12:00 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
te-am intrebat ceva pe pag anterioara si nu ai vazut. astea cu invisible si ignore sunt la misto ca te-am intrebat si la "dedicatii muzicale" aceeasi chestie si nu ai vazut (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ti-am raspuns la dedicatii...de cand lumea ai ma! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
Mar 2 2007, 12:12 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 |
zimtato, bafta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
anjel, cand te muti la bucale? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Mar 2 2007, 12:14 PM
|
|
Musafir |
Cire ..pai planu meu tot asa o ramas, ca iau licenta (sper) si dupa aia.
Da uite ca mama-mea se da cu kuru de pamant acu sa raman in Timisoara. Eh...o conving eu pana la urma, ca nu e dupa ea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Mar 2 2007, 12:49 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 |
hai, ca tre sa-i ia cineva locu' zimtatei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Mar 2 2007, 01:02 PM
|
|
Musafir |
Ai vazut mai Szi ce repede te-au inlocuit banditele astea? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nici nu ai plecat bine si deja iti cauta inlocuitori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mai...eu nu as putea indrazni sa ii iau locul lui Szi. Daca vin , vin in locul meu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Mar 2 2007, 01:05 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Deci eu sunt de neinlocuit, da? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Mar 2 2007, 01:06 PM
|
|
Musafir |
Fireste! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
Mar 2 2007, 02:47 PM
|
|
|
zimtato, matale tradezi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
anjel, te asteptam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Mar 2 2007, 03:03 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Nu tradez pe nimeni. Bai, mi-am mai revenit, ca tare daramata eram. Pana diseara voi fi fresh ca zambilele de pe birou (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th November 2025 - 10:41 PM |
|
|