![]() ![]() |
| rozy |
Sep 23 2007, 05:33 PM
|
|
Musafir |
pfffffff....si iubu meu imi zice ca a mancat tiramisu si eclere....crek trag o fuga pana la magazin..macar o ciucalata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mai incolo ma duc sa crap niste tort ramas de la nunta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| kalua |
Sep 23 2007, 06:11 PM
|
|
Musafir |
Na ca m-am uitat si eu la poze, frumoase surorile noastre Kessler. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Sep 23 2007, 06:17 PM
|
|
Musafir |
sar'naaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Sep 23 2007, 06:45 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Buna seara! Am o intrebare pt galatencele mele: unde gasesco lustra, aplica pt bucatarie ? Fara Tigl I, M19...unde sa mai caut si ce-as putea gasi? Nu vreau neon, vreau lumina calda si pe unde-am fost erau numai de dormitor sau camere de zi...Da` nu stiu pe unde mai sunt magazine de gen...mai e unul in centru, n-am ajuns acolo...
|
|
|
|
| roxanica10 |
Sep 23 2007, 06:46 PM
|
|
Musafir |
Da-s frumoase si mi-a placut si cum s-au imbracat si machiat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am bucatarit azi, am dormit (nu puteam sa ratez somnul de frumusete); acum il admir pe barbata-miu cum da cu aspiratorul: singura lui treaba pe ziua de azi, in rest jocuri non-stop (la el, evident, are trai bun cu mine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ). Mai citesc cateva lectii de franceza, ca reincep meditatiile dupa 2 saptamani de pauza. Si tot saptamana asta incepem si niste cursuri de engleza la serviciu, de 2 ori pe saptamana cate 2 ore. Imi luasem si ceva de lucru pentru acasa, dar n-am apucat sa ma ocup de asa ceva. Mai tarziu ma uit la cateva episoade din Prison Brake. Sunt la episodu' 4 sezonul 1. M-a prins si pe mine...si-o vina mare o au Angelu' si Ala. As avea pofta si eu de-un tort bun, dar ma abtin. |
|
|
|
| rozy |
Sep 23 2007, 06:58 PM
|
|
Musafir |
mps..fuji la practiker...io n-am fost..dar e imposibil sa nu aiba ceva acolo........
|
|
|
|
Sep 23 2007, 07:13 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Am fost...nimic...Nici nu stiu ce vreau de fapt, nu stiu ce s-ar potrivi... As vrea sa dea si lumina ca lumea...
|
|
|
|
| rozy |
Sep 23 2007, 08:14 PM
|
|
Musafir |
fetili eu ma retrag...ma bag in pat sa citesc un pic...cu siguranta adorm in 10 min la cat de rupta sunt (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) have a lovely night (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Sep 23 2007, 08:15 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
mie mi-e pofta de tort din ikea, de ciocolata.. mama, cum ajung in bucuersti, acolo ma duc. doar 2 zile ma mai despart de tortul meu drag (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Sep 23 2007, 09:21 PM
|
|
Musafir |
Eu n-am mai fost pe la Ikea de cel putin 6 ani si chiar vorbeam saptamana asta cu o colega care trece mai des pe-acolo sa mergem o data impreuna. Si sa mancam köttbullar si tort de ciocolata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 16th January 2026 - 12:01 PM |
|
|