![]() ![]() |
Sep 23 2007, 10:31 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Ma duc si eu la somn.
Noapte buna. |
|
|
|
Sep 23 2007, 11:33 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Eu n-am mai fost pe la Ikea de cel putin 6 ani si chiar vorbeam saptamana asta cu o colega care trece mai des pe-acolo sa mergem o data impreuna. Si sa mancam köttbullar si tort de ciocolata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kalua (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Puoi si nenea Monti iti da liber la astfel de desfrauri culinare? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| walpurgik |
Sep 23 2007, 11:37 PM
|
|
Musafir |
Mie nu-mi vine sa cred ca deja e luni maine, nu m-am odihnit deloc, n-am vazut nici un film, mi-e rau (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Imaginati-va ca anul trecut aveam ore numai dimineata si vineri liber, deci de joi seara, free, nah acuma am ore pana vineri la 8 seara, nu ma mai joc. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ma duc la somn. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
Sep 23 2007, 11:47 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Noate buna, Walpu! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Noptile nu vor mai fi la fel fara tine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Sep 23 2007, 11:50 PM
|
|
Musafir |
Kalua (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Puoi si nenea Monti iti da liber la astfel de desfrauri culinare? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eh, din cand in cand da voie si el la prostii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca nu mai ai de slabit. |
|
|
|
Sep 24 2007, 12:21 AM
|
|
|
E bine, atunci..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Il credeam mai nemilos pe nenea Monti. Dar se pare ca are o inima mare. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Sep 24 2007, 12:45 AM
|
|
Musafir |
Nooo, e baiat bun nenea asta, sa-i dea Domnul sanatate! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Sep 24 2007, 01:36 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Mps sunt si neoane economice cu lumina calda ... si ai incercat langa modern? Nu stiu cum se numeste dar e un magazin acolo de lustre si stuff!!! Incearca la Proclima ... Reno ... hm... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) nu mai am idei!!! Nasol ca nu ai gasit nimic la Practiker!
Eu venisi din oras, bine ca nu am stat in casa ca ma urcam pe lustra!!! Una bucata pizza infulecata si una bucata pizza la pachet pt maine dar se pare ca deja m-am infipt in ea ... acum m-am mascuit (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si .... butonez telecomanda degeaba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) L.E. : Damn, am ras deja juma' de pizza (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ce ma fac maine dimineata??!!! |
|
|
|
Sep 24 2007, 07:19 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Neata!
Eu calc prtintre bagaje,cratite,cosmetice,insirate in ordine prin toata casa (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
Sep 24 2007, 07:23 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata. Eu nu prea am chef de viata azi. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 16th January 2026 - 10:56 AM |
|
|