IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 753 754 755 756 757 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Philia
post Sep 27 2007, 07:39 AM
Post #7541

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Deci nu sunt singura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu de obicei nu imi car foarte multe haine,pentru ca iau strict ce imi place si ce stiu ca o sa imbrac.Dar acus...Trebe sa iau si haine groase si subtiri si mai sport si mai elegante...si tot asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 27 2007, 09:24 AM
Post #7542

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Buna dimineata,
Pai da Poke, dar te mai duci pe acasa la o luna cred, asa ca nu-ti lua chiar toata casa dupa tine ca mai poti sa-ti iei si tura viitoare. Dar stiu ca ai rabdare sa faci atatea bagaje.Eu cand am plecat la mare deja ma apucau nervii ca tre sa fac bagaje, as fii scurtat cat de mult posibil etapa cu bagajele da tot am facu o gramada.
Ideea e sa nu-ti iei chestii care n-o sa le folosesti.
Si eu am o treba cu luna, i don't know why, dar incerc cat de tare s-o ignor.Dar de multe ori am o stare de nervozitate cand e luna plina.
Ieri seara am fost la aerobic si in consecinta am dormit bustean asa ca azi nu-s cu nervii din fericire.

+Quote Post
Philia
post Sep 27 2007, 09:33 AM
Post #7543

V.I.P.

From: Craiova
Member No.: 924

Hah!
Nuam rabdare!Tocmai de aia le fac putin cate putin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
O sa mai vin acasa,dar ideea e ca vreau sa imi iau cam tot acum,ca sa nu merg eu dupa aceea cu sacosele prin microbuz,tren,autobuz s.a.m.d.
Ca stiu ce inseamna asta si nu e delco placut (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
jolie
post Sep 27 2007, 09:47 AM
Post #7544

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Neata,
Poke, eu stiu ce inseamna sa te muti cu tot calabalacul...ufff. Am stat 4 ani in camin...inclusiv pe timplul verii. E aiurea, dar e o perioada...care va trece.
Sweet, m-am impacat cu sefa...nu imi place ca imi pune in spate si munca ei, doar pt ca stie ca ma descurc...timp in care ea freaca menta. Stiu ca se poate si mai rau....pt ca la multe alte chestii este f ok. Ideea este ca nu pot sa tac si ii cam spun ce gandesc, ceea ce nu e tocmai in avantajul meu. Eh..asa e cu sefii

+Quote Post
dr_wise
post Sep 27 2007, 09:51 AM
Post #7545

Musafir

Asa poke, nu te lasa, cara tot!!!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) mai ales ca-i vremea asta schimbatoare, ba sunt temperaturi de vara, ba da bruma...e dificil al naibii!
Fratilor, cum ajung eu din Drumul Taberei in Herastrau, cu mijloacele de transport in comun?!
Am intalnire cu MM-le sambata la ora 18:00 si sunt in mare dilema. Sunt virgina in Bucuresti!

+Quote Post
ToothFairy
post Sep 27 2007, 09:57 AM
Post #7546

Incurabil

From: SB
Member No.: 1,062

pokemon,citindu`te pe tine imi fac pofta sa ma apuc si eu de bagaje,ca tareeee-s multe..dar stii cum fac eu?...la inceput in toamna,cand incepe scoala,plec cica doar cu strictu` necesar...acasa vin cam din doua in doua saptamani...si la fiecare venire mai car cate ceva de acasa...si pana in vara,cand se termina anu`,am totu` carat de acasa ce-i al meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))) si iar se ia tata cu mainile de cap...

+Quote Post
asgaard
post Sep 27 2007, 10:01 AM
Post #7547

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

neata
dr_wise, 368 sau 168 pana la Piata Romana si de acolo 301 pana la Herastrau cred ca e cel mai simplu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
katy87
post Sep 27 2007, 10:01 AM
Post #7548

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

offffffff m-am ciondanit cu prietenu si suparata pe el foc (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

+Quote Post
geoo
post Sep 27 2007, 10:13 AM
Post #7549

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

neata fetelor!!!

Poke spor la luat TOT si carat cat mai multe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !!! Eu plec foarte des de acasa, stateam si cate 4-5 zile in Istanbul si la bagaje imi caram la inceput de parca spuneai ca raman definitiv! Acum am o gentuta mica de umar in care imi pun OBILGATORIU o lenjerie de pat (mania mea) inca un blug (in caz de accidente!) si 2-3 bluzite!!! Dar nu zic ca defapt juma' de geanta o reprezinta cosmeticalele mele (toate in regim de travel; adica flacoane cat mai mici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
Oricum, eu zic ca am evoluat mult de la a cara ditamai geamantanu' prin autocar si vami ... la o gentuta finuta pe care mi-o pun pe umar si gata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Sep 27 2007, 10:17 AM
Post #7550

Musafir

QUOTE(asgaard @ Sep 27 2007, 11:01 AM) *
neata
dr_wise, 368 sau 168 pana la Piata Romana si de acolo 301 pana la Herastrau cred ca e cel mai simplu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Merci!!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sper sa stie dragutul meu unde-i Piata Romana, eu sunt tufa de Venetia...inca...dar incep sa explorez!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 753 754 755 756 757 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th January 2026 - 02:10 AM