![]() ![]() |
| angeldust |
Sep 27 2007, 07:54 PM
|
|
Musafir |
mps-ule, nu despre forumul nostru vorbesti cand spui ca ti-a aparut mesajul cu "user invalid" nu?
Daca e vorba de alte forumuri, ei bine...fiecare cu treaba lui, fiecare forum are alte reguli si alt mod de administrare, e bine sa fie mai multe astfel incat fiecare sa poata alege ce ii place si sa ramana acolo (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si Psyche cine este? Ca din cate stiu noi nu avem nici un user cu numele asta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
Sep 27 2007, 08:38 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Nu despre forumul asta e vorba... Psyche e cineva de aici, nu stiu cine, da` e o tipa desteapta foc!
|
|
|
|
| rozy |
Sep 27 2007, 09:44 PM
|
|
Musafir |
buna seara.......pe mine ma bate gandu sa ma angajez.....criza mare de bani (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
Sep 27 2007, 10:00 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
daca ai timp si nu neglijezi facultatea, go 4 it..
|
|
|
|
| rozy |
Sep 27 2007, 10:02 PM
|
|
Musafir |
poi nu....ca ma gandeam sa ma bag la o firma d'asta...care de o bursa studentului...si ii da si concediu de studiu...program flexibil...etc... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
|
| fortelady |
Sep 27 2007, 11:17 PM
|
|
Musafir |
poi nu....ca ma gandeam sa ma bag la o firma d'asta...care de o bursa studentului...si ii da si concediu de studiu...program flexibil...etc... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .... si il mangaie pe cap seara inainte de culcare... daca iti da bursa NU mai poti lucra pentru ei |
|
|
|
| rozy |
Sep 27 2007, 11:25 PM
|
|
Musafir |
cum nu? poi asta e si ideea...ei imi dau o bursa..vreo 1000 si ceva de euro pe an....eu trebuie sa imi iau examenele cu note bunicele...si avantajul lor e ca ma formeaza pentru ca mai apoi sa ma angajeze!!
gata...io fug la nanita! noapte buna fetili! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Sep 27 2007, 11:47 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) or fi si firme d'astea.... da' io ca firma prefer unu' gata format (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma costa muuuult mai ieftin
|
|
|
|
Sep 28 2007, 12:04 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Salut, fetele!! M-am intors si eu acum din oras si nu puteam sa nu trec pe aici sa vad ce ati mai facut.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Rozy, ai si tu grija sa fie de incredere, mi se pare cam ciudat, adica ei ar risca foarte mult pt ca nu au o garantie ca tu vei lucra apoi la ei..Doar sa faca un contract, ceva de genul..Dar daca nu iti place tie si nu vrei sa te angajezi la ei apoi? Poke, te admir pentru consecventa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu urasc sa fac bagaje si incerc sa le fac in cel mai scurt timp posibil, eventual si cu 10-20 minute inainte sa plec (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , dar asta nu inseamna ca de fiecare data cand plec, bagajul meu nu are dimensiuni grandioase..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pt ca daca...sau cine stie...sau pentru orice eventualitate...(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Dr_wise, MM adica montignacele? Ati facut reuniune? Ce frumos! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa ne povestiti cum a fost, ce ati facut..tot! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
|
Sep 28 2007, 07:05 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Neata!
Heh fetele...zau ca v-as face o poza sa va arat cum arata camera mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aseara m-am linistit cand am auzit ca a mea vecina in primul an la facultate a inchiriat o dubita sa isi care lucrurile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ultima zi acasa.... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 15th January 2026 - 11:27 PM |
|
|